Redactia.ro
Home » Știri » Seismic Center, anunț îngrijorător. Pe 23 noiembrie 2021 ar putea avea loc un cutremur puternic

Seismic Center, anunț îngrijorător. Pe 23 noiembrie 2021 ar putea avea loc un cutremur puternic

Seismic Center, anunț îngrijorător.

Seismic Center, anunț îngrijorător. Seismic Center a postat pe pagina de Facebook un mesaj îngrozitor. Conform reprezentanților paginii, în data de 21 noiembrie 2021 va avea loc un adevărat eveniment catastrofal. Mai exact, se va produce un cutremur puternic, iar românii nu vor fi pregătiți pentru această situație.

Seismic Center, anunț îngrijorător. Pe 23 noiembrie 2021 ar putea avea loc un cutremur puternic

Seismic Center, anunț îngrijorător. Reprezentanții Seismic Center au postat în urmă cu câteva ore, o informație care i-a speriat pe români. Mai exact, aceștia au anunțat că pe data de 23 noiembrie 2021 se va produce un cutremur puternic în România, iar efectele vor fi dezastruoase. Mai mult, pe pagina Seimic Center se menționează faptul că autoritățile evită să spună adevărul despre producerea unui cutremur puternic în România. “Legislația din Romania nu permite publicarea de conținut ce poate genera panică și, din păcate, sunt persoane care se panichează când aud și de un cutremur de 5,6 grade care reprezintă activitate normală și nu reprezintă pericol major, nefiind informați corespunzător, dar să afirmam că urmează un cutremur de 6,5 – 7 grade in Romania ar genera panică pentru unii și am încalca legea, deoarece așa se aplică legea„, se arata in anunt. Mai mult, reprezentanții Seismic Center transmit că multe clădiri se află în pericol de prăbușire, iar oamenii vor avea mult de suferit, dacă autoritățile nu se pregătesc pentru un asemenea eveniment,

Ce vă putem comunica este doar faptul că 23 noiembrie 2021 poate fi o zi nefastă pentru toți. Unii specialiști oficiali afirma totuși că un cutremur major se poate produce în orice moment, așa că pregătiți-vă, fiți pregătiți, deoarece sunteți pe cont propriu. Următorul cutremur major din Romania, din păcate, va surprinde populația total nepregătită și neinformată despre aceste fenomene naturale denumite cutremure, ca să nu mai vorbim de lucrări la locuințe și infrastructură. Probabil tot noi vom suporta costurile, iar lumea va fi și mai suparată și mai nervoasă” este mesajul scris de cei de la Seismic Center . “Seismic Center – Predicție și alertă cutremur” au devenit cunoscuți după ce s-au lăudat că ar fi prezis cutremurul din dimineața zilei de 28 octombrie 2018.

Ce spun specialiștii

Fostul director al INFP, Gheorghe Mărmureanu a declarat în timpul unor declarații că activitatea seismică din întreaga lume este urmarită de experții care lucrează la un centru special din Viena. “(…) Noi avem un centru la Viena unde se controlează tot ce se întâmplă în lume. Lucrurile sunt, din punctul nostru de vedere, normale. Tot ce se produce în această parte a lumii sunt datorate mișcărilor din Marea Adriatică. În România nu poate fi vorba de un cutremur puternic la acest moment pentru cel puțin următorii 15-20 de ani”, a declarat Gheorghe Mărmureanu.

Întrebat dacă există posibilitatea să se producă un cutremur puternic în România, în următoara perioadă, Mărmureanu a oferit un răspuns afirmativ. „Bineînțeles. Se pot produce cutremure de 10 grade, de altfel au existat în istorie astfel de seisme. Puțină lume știe că scara de intensitate a cutremurelor a fost stabilită după numărul de morți și de răniți. Acesta este criteriul. S-a observat că la un cutremur mai mare, să zicem de 7-8 grade, există mai multe victime, și tot așa” a explicat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: