Redactia.ro
Home » Monden » Selena Gomez se apără după ce un fan a făcut-o „alcoolică”. Ce spune artista

Selena Gomez se apără după ce un fan a făcut-o „alcoolică”. Ce spune artista

GALERIE FOTO (2)

Selena Gomez a trecut printr-o perioadă tare grea în ultimii ani, după ce a suferit o operație de transplant de rinichi. Ea suferă de o boală autoimună și, ca urmare, are un stil de viață destul de sănătos. Cu toate acestea, un fan a criticat-o aspru după un video postat de artistă, în care se vorbea despre consumul de alcool în exces.

Un fan a făcut-o alcoolică

Prezentă în mediile sociale, Selena Gomez a dorit să facă o glumă și a postat o reacție vizavi de un sfat al unui medic care vorbea despre consumul de alcool. Ea a dat de înțeles că ar depăși cantitatea permisă, iar de aici totul a luat o altă turnură.

”CDC definește băutorii înrăiți acele persoane care consumă 15 sau mai multe băuturi pe săptămână, în cazul bărbaților, și opt sau mai multe pe săptămână, în cazul femeilor”, se poate auzi în acel video de pe fundal, în timp ce Selena Gomez joacă momentul pentru a da de înțeles că ea depășește acea doză.

@selenagomez##duet with @drdawnbantel it’s a joke

♬ original sound – Dr. Dawn Bantel, NMD

Unii fani n-au gustat gluma și au luat totul ca atare, criticând-o pentru inconștiența de a consuma alcool în condițiile în care, în 2017, a suferit un transplant de rinichi. „Deci una dintre cele mai bune prietene ale tale îți dă rinichiul ei și tu continui să bei peste măsură. La naiba, Selena!”, a fost părerea unuia dintre ei.

Cum se apară Selena Gomez

Văzând că totul a escaladat, Selena Gomez n-a avut încotro decât să se apere spunând că totul a fost o glumă. „A fost doar o glumă”, a scris ea, ulterior, pentru a opri valul de critici.

Culmea e că, în trecut, artista pare să fi avut probleme cu consumul de alcool. Justin Bieber, fostul ei iubit, a declarat că în perioada în care formau un cuplu aceasta obișnuia să fumeze în exces și să consume alcool în cantități exagerate.

silueta Selena Gomez
Noua siluetă a Selenei Gomez

Un altul lucru pe care toți îl comentează în ultima vreme este noua siluetă a artistei. Aceasta a acumulat câteva kilograme în plus, însă aceasta spune că sunt din cauza bolii de care suferă (n.r. lupus) și că stilul ei de viață e cât se poate de sănătos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: