Redactia.ro
Home » Monden » Selly a rămas din nou fără permis de conducere. E ireal cu ce viteză a fost înregistrat de aparatul radar

Selly a rămas din nou fără permis de conducere. E ireal cu ce viteză a fost înregistrat de aparatul radar

Viteza excesivă pe drumurile publice poate avea consecințe grave, iar influența asupra unor figuri publice nu este o excepție. Într-un incident recent, cunoscutul video-blogger Selly a fost surprins de polițiștii Brigăzii Autostrăzi circulând cu o viteză de peste 200 km/h pe Autostrada A1 București – Pitești. Acest eveniment a avut repercusiuni serioase asupra statutului său de șofer.

Surprins în act: Încălcarea Legii la 236 km/h

În jurul orei 14:50, ieri, pe Autostrada A1 București – Pitești, la km. 35 al sensului de mers către Pitești, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat un autoturism în mișcare cu o viteză de 236 de km/h. La volanul acestuia se afla Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, în vârstă de 23 de ani, din Municipiul Craiova.

Consecințe imediate: Amendă și retragere a permisiunii de conducere

Selly a fost sancționat contravențional cu o amendă de 3.300 de lei. În plus, polițiștii au decis reținerea permisului său de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, cu eliberarea unei dovezi înlocuitoare fără drept de circulație. Această măsură a fost luată în vederea suspendării exercitării dreptului său de a conduce, conform informațiilor furnizate de Mediafax.

Reacția inițială a lui Selly la pierderea permisiunii de conducere

După ce a fost lipsit de privilegiul de a conduce timp de patru luni, Selly și-a exprimat prima reacție. Conștientizarea consecințelor conduitei sale riscante a devenit evidentă, iar impactul asupra sa a fost palpabil.

Vreau să confirm informația apărută în Mediafax, azi am făcut o greșeală, eram pe A1 în drum spre Budapesta și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat cu aparatul radar. A fost un moment de inconștiență pe care îl regret!

Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză. Indiferent cât mă grăbeam la filmare, trebuia să realizez că viața mea e mai presus de orice. Cumva e bine că rămân pieton patru luni, că mă învăț minte să nu mai fac așa ceva pe viitor., a spus Selly pe Insta Story.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: