Redactia.ro
Home » Știri » Selly s-a ”înrolat” în Armata României. Chiar MAPN a făcut anunțul: ”Voi ce mai așteptați?”

Selly s-a ”înrolat” în Armata României. Chiar MAPN a făcut anunțul: ”Voi ce mai așteptați?”

GALERIE FOTO (3)

Ministerul Apărării Naționale a făcut anunțul: Selly s-a ”înrolat” în armată! MAPN a postat mai multe imagini cu celebrul vlogger din timpul instrucției acestuia: ”Avem colegi noi”, așa a început postarea făcută de reprezentanții din Armata Română!

Anunțul făcut de MAPN

Selly a îmbrăcat haina militară pentru o zi! Celebrul vlogger s-a ”înrolat” în armată și a avut parte de instruire militară din partea specialiștilor din cadrul MAPN. Ministerul Apărării Naționale a arătat primele momente de instrucție ale influencerului alături de militarii de elită aia Scorpionilor Roșii.

”Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten.  Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!”, este mesajul postat de Ministerul Apărării Naționale pe o rețea socială.

Stagiu militar de patru luni pentru tineri

Vasile Dîncu a făcut un anunț important pentru toții românii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Aceștia pot participa, dacă-și doresc, la acest stagiu militar, în urma căruia vor primi între 1.500 și 2.000 de lei pe lună. Este bine de știut că la sfârșitul acestui program de pregătire militară vor primi și o indemnizație: echivalentul a trei salarii medii brute pe economie. Asta reprezintă un câștig net de aproximativ 12.000 de lei.

„Cred că în această toamnă o să reuşim în Parlament să trecem un proiect de lege pentru stagiul militar voluntar. Patru luni ar fi maximum pentru pregătire militară, sigur, în funcţie şi de specialitate. Patru luni stai în unitate, în care ai echipament gratuit, primeşti şi o soldă. Încă nu am stabilit încă exact care vor fi sumele. Ar putea să primească în jur de 1.500-2.000 de lei pe lună. Evident că la terminarea stagiului militar există şi posibilitatea a primi trei salarii medii, ca un fel de primă pentru înscriere”, a declarat ministrul Vasile Dîncu, la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: