Redactia.ro
Home » Monden » Selly și Oana Roman sunt din nou la cuțite! Ce a putut spune vloggerul despre fiica lui Petre Roman: ”Vorbește gura fără ea”

Selly și Oana Roman sunt din nou la cuțite! Ce a putut spune vloggerul despre fiica lui Petre Roman: ”Vorbește gura fără ea”

GALERIE FOTO (5)

Un nou scandal zguduie lumea showbiz-ului românesc, aducând în prim-plan doi protagoniști de talie, Oana Roman și Selly. Cele două figuri publice se află din nou în centrul atenției, de data aceasta datorită unor declarații controversate făcute de celebrul vlogger despre fiica lui Petre Roman.

Conflictul dintre Oana Roman și Selly aduce în discuție natura relațiilor din lumea showbiz-ului, unde rivalitățile și tensiunile pot izbucni în orice moment. Cu toate că fiecare parte are propriile sale argumente și perspective, rămâne de văzut cum va evolua această poveste și dacă cei doi vor reuși să ajungă la o înțelegere sau vor continua să se confrunte public.

Fondul conflictului

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Selly a fost pus în fața provocării de a o descrie pe Oana Roman în câteva cuvinte. Din dorința de a nu mai mânca iute, a fost nevoit să citească întrebarea, nepărând să aibă vreo remușcare că face publică părerea lui despre fiica lui Petre Roman. Răspunsul său a fost unul neașteptat și plin de subînțeles, reflectând tensiunile și conflictele din trecutul lor comun.

Oana Roman, la rândul ei, nu a ezitat să își exprime public nemulțumirile față de vlogger, generând un ciclu de acuzații și contre mediatice. Cu o sinceritate ce nu poate fi trecută cu vederea, Selly a caracterizat-o pe Oana Roman ca fiind „demagogă” și „vorbitoare fără acoperire”. Termenii aleși nu au fost tocmai lăudători, evidențiind tensiunile existente între cei doi. Selly a subliniat că nu a urmărit activitatea profesională a Oanei Roman și că aceasta pare să caute să atragă atenția și să se prezinte într-o lumină mai favorabilă decât ar fi în realitate.

„Demagogă, vorbește gura fără ea, băgătoare de seamă, la adresa mea cel puțin, poate în rest nu este. Așa a fost. Și o mamă bună, probabil, ăsta ar fi al patrulea. Habar nu am. Nu i-am urmărit activitatea profesională. Încearcă să facă niște discursuri, să atragă atenția, să se dea mai interesantă decât e, ea referindu-se la mine. A făcut niște comentarii la adresa mea, care nu știu de unde au apărut.”, a fost caracterizarea scurtă făcută de Selly în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară

Cu toate că până acum Oana Roman nu a răspuns direct criticilor lui Selly, se așteaptă ca aceasta să își facă auzită vocea și să își apere onoarea. Acest nou episod al conflictului dintre cei doi prefigurează un posibil capitol în care tensiunile să se accentueze, iar fanii să fie martorii unui nou episod al acestei confruntări. Pentru moment, pare că Selly nu este prea interesat de reacțiile Oanei Roman, lăsând impresia că această bătălie mediatică este încă departe de a fi încheiată.

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată.”, a fost o parte din reacția Oanei Roman, exprimată direct în social media prin intermediul paginii sale de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: