Redactia.ro
Home » Stil de viață » Semnele care îți arată că relația nu va merge. Inconsecvența, comunicarea slabă și lipsa de respect, printre cele mai importante semne

Semnele care îți arată că relația nu va merge. Inconsecvența, comunicarea slabă și lipsa de respect, printre cele mai importante semne

semne daca relatia e ce trebuie

Când vine vorba de întâlniri, anumite lucruri nu pot fi trecute cu vederea încă de la început. Așa numitele „semne” vin sub multe forme și dimensiuni. Clare sau nu, ne este destul de dificil să le înțelegem. De altfel, multe relații noi sunt condamnate încă de la început, deoarece experiențele trecute se reflectă în următoarele. Cu toate acestea, există anumite lucruri care îți pot arăta că o relație este sortită eșecului încă de la început.

Semnele care îți arată că o relație este posibil să nu meargă

Inconsecvență

Dacă cineva cu care te întâlnești de ceva vreme, azi apare, mâine dispare, acesta este un semn că lucrurile nu sunt tocmai în ordine. Dacă dorește cu adevărat să se întâlnească cu tine și să te cunoască, va renunța la lucrurile care îl impiedică.

Comunicare slabă

Comunicarea este de bază în toate astepctele vieții. Fără comunicare în cuplu, nimic nu poate evolua. Dacă te întâlnești cu cineva și persoana respectivă nu poate comunica în mod corespunzător cu tine, acesta este un semn că relația nu va merge, deoarece nu aveți cum să vă cunoașteți mai bine.

Lipsa de interes sau unilateralitatea

Atunci când simți că tu faci toată munca și cealaltă persoană este indiferentă, există clar o problemă. Relațiile unilaterale nu au cum să meargă. Fiecare persoană trebuie să depună același efort pentru a funcționa în parteneriat. Lucrurile mărunte contează, cum ar fi interesul pentru hobby-urile și preferințele celuilalt, iar de la acestea se clădește relația. Dacă ele nu există de la început, șansele ca ceva să se schimbe sunt destul de slabe.

Lipsă de respect

Dacă acorzi atenție unor factori precum limbajul corpului și alte forme de comunicare nonverbală, poți afla multe despre cealaltă persoană încă de la prima întâlnire. Oamenii pot încerca să se ascundă, dar dacă ești atent, semnele vor fi destul de evidente. Dacă nu îți place cum reacționează persoana respectivă la anumite situații, cum vorbește cu oamenii din jur, ce gesturi face, atunci este mai bine să renunți.

Principii morale și valori disonante

Dacă cineva cu care te întâlnești nu îți cunoaște și nu respectă valorile pe care le ai, te va trata fără respect. De tine depinde să impui oamenilor cum să te trateze. Ține de tine să îți stabilești standardele, să le comunici și să ai grijă să fie respectate.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face când ieși la întâlniri este să fii atent. Nu căuta neapărat semnele, ci încearcă să dai atenție acelor lucruri cheie care te vor ajuta să îți dai seama ce ești dispus să accepți și ce nu și dacă este posibil să formezi o relație lângă acea persoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: