Redactia.ro
Home » Monden » Semnele care prevesteau divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: «Relația s-a transformat în una banală, platonică»

Semnele care prevesteau divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: «Relația s-a transformat în una banală, platonică»

andreea si dinu maxer

Divorțul dintre Dinu Maxer și Andreea Maxer a suprins pe mulți, mai ales pentru că, din exterior, cei doi păreau să formeze cuplul perfect. Se afișau mereu cu zâmbetul pe buze și foloseau doar cuvinte la superlativ atunci când vorbeau unul despre celălalt. Realitatea era, însă, departe de imaginea afișată public, susține Dinu Maxer. Artistul a vorbit despre separare și a subliniat că semnele divorțului existau de ceva vreme, însă el a preferat să le ignore.

Dinu Maxer a vorbit despre semnele care au prevestit divorțul

Dinu Maxer a povestit că problemele dintre el și Andreea au început cu ceva vreme în urmă, după nașterea fiicei lor, iar în anul 2022 în cuplu s-a pronunțat pentru prima dată cuvântul divorț. Andreea a fost prima care a conștientizat că ruptura dintre ei nu mai poate fi ameliorată. Tot ea a fost persoana care a renunțat prima la verighetă, conform lui Dinu.

Artistul a încercat să o recucerească pe Andreea, însă fără șanse de reușită. Cu câteva luni înainte de despărțirea oficială, Deea începuse să se afișeze din ce în ce mai rar la brațul lui Dinu și nu mai distribuia imagini în care se afișa alături de soț, semn că reușișe să se detașeze de întreaga situație.

Deea, acuzată de faptul că deja are un nou partener de viață

„La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maysa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni televizate.

În mediul online au apărut tot felul de speculații pe marginea motivului pentru care Andreea a decis să se separe de Dinu Maxer. Unii internauți sunt de părere că Deea și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat, un medic estetician alături de care se afișează din ce în ce mai des pe pagina personală de Instagram.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: