Redactia.ro
Home » Știri » Semnul misterios de pe gâtul lui Putin la slujba de Paşte. Ce se ascunde în spatele lui „Z”?

Semnul misterios de pe gâtul lui Putin la slujba de Paşte. Ce se ascunde în spatele lui „Z”?

GALERIE FOTO (2)

Semnul misterios de pe gâtul lui Putin la slujba de Paşte. Ce se ascunde în spatele lui „Z”? Iată detaliile!

Semnul misterios de pe gâtul lui Putin la slujba de Paşte

Recent, o fotografie a liderului rus, Vladimir Putin, la slujba de Paşte a atras atenția presei din întreaga lume datorită unui semn distinctiv pe gâtul său. Fotografii au reușit să surprindă momentul și să-l viralizeze la nivel global. Totuși, jurnaliștii ucraineni susțin că acest semn este de fapt o cicatrice apărută pe gâtul lui Putin ca urmare a tratamentelor de chimioterapie pe care le face.

Această informație vine în contextul zvonurilor despre sănătatea lui Putin, care au circulat în ultimul an și care au fost alimentate și mai mult de scurgerea de informații de la Pentagon. Documentele scurse sugerau că Putin ar fi sub tratament de chimioterapie, ceea ce a amplificat speculațiile despre starea sa de sănătate.

Pe gâtul lui Putin se vede un semn care seamănă cu litera „Z”. În Rusia, litera „Z”  este un simbol folosit de guvernul rus ca motiv de propagandă pro-război și însușit de civilii pro-Putin ca sprijin pentru invazia Rusiei în Ucraina. Înainte de invazie, litera „Z” a fost văzută pictată pe tancuri și alte vehicule militare care s-au adunat în apropierea graniței. Mesajele cu litera „Z” s-au răspândit pe scară largă pe rețelele de socializare, iar în orașele rusești au apărut panouri publicitare cu această literă.

Sursa foto: newsflash.ro

Ce se ascunde în spatele lui „Z”, semnul misterios de pe gâtul lui Putin

Coincidența semnului de pe gâtul lui Putin cu litera „Z” a stârnit interesul jurnaliștilor și a provocat speculații cu privire la semnificația acestuia. În timp ce jurnaliștii ucraineni sugerează că semnul ar fi o cicatrice datorată tratamentelor de chimioterapie ale lui Putin, alții susțin că este doar o coincidență și că semnul nu are nicio legătură cu litera „Z” și cu situația din Ucraina.

Jurnaliștii ucraineni spun, de fapt, că ar fi o cicatrice apărută pe gâtul liderului rus ca urmare a tratamentelor de chimioterapie pe care le face, afirmația susținând și informațiile din documentele scurse, enunțate anterior.

„Oh, ce este cu Volodia? Se pare că am înțeles de unde a venit simbolul Z”, comentează jurnalistul ucrainean, Denis Kazansky pe Telegram.

În orice caz, informațiile despre sănătatea lui Putin și speculațiile privind semnul de pe gâtul său continuă să fascineze și să alimenteze discuțiile publice din întreaga lume.

Sursa foto: newsflash.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: