Redactia.ro
Home » Monden » Şerban Copoţ, recunoscător lui Dumnezeu: „De fiecare dată când sunt în cumpănă îmi ridic privirea şi cerşesc de la Doamne-Doamne milă şi putere”

Şerban Copoţ, recunoscător lui Dumnezeu: „De fiecare dată când sunt în cumpănă îmi ridic privirea şi cerşesc de la Doamne-Doamne milă şi putere”

Șerban Copoț a trecut prin clipe tragice, în urmă cu o săptămână, când a fost infestat cu Covid-19 atât el, cât și membrii familiei sale, cei trei copii și soția sa. Fostul membru al trupei Animal X a dat toate detaliile!

Șerban Copoț, clipe tragice alături de familia lui

„Săptămâna trecută am făcut toți Covid. Emoții mari, febră foarte mare, dar acum suntem bine. De fiecare dată când sunt în cumpănă îmi ridic privirea şi cerşesc de la Doamne-Doamne milă şi putere. Deşi nu rup uşa bisericilor, ştiți de ce cred că mă ajută? Pentru că nu uit niciodată să Îi mulțumesc pentru absolut tot ce am”, a povestit Șerban Copoț pe rețelele sociale. 

Șerban Copoț, recunoscător lui Dumnezeu

Șerban Copoț le împărtășește internauților faptul că are o relație intensă cu divinitatea și că Dumnezeu i-a fost alături în toate clipele grele din viața lui:

„În orice moment de bucurie, de linişte sau de împlinire Îl chem în gând alături de mine pentru că mi se pare normal să Îl am oaspete şi atunci când mi-e bine. Pace şi multă sănătate, dragilor!

P.S. Consider prea intimă relația cu El, aşadar va fi singura postare pe acest subiect şi nu vreau să pară că mă bat cu crucea în piept. Respect toate opiniile şi religiile şi am făcut această mărturisire pentru că am trecut printr-o cumpănă a vieții care te aruncă într-o introspecție mai profundă decât bani/job/succes etc.”, a mai povestit Șerban Copoț pe Facebook.

Șerban Copoț, despre viața de familie

Șerban Copoț a povestit că venirea pe lume a copiilor săi i-au schimbat viața:

„Mie (n.r. copiii) mi-au schimbat viața radical (…). Sunt mult mai rapid la schimbat, te înveți cu manevre. Ea (n.r. soția) are, de fapt, patru copii.

La primul dintre ei, nu am avut nimic din ce nu am putut să fac. Eu am fost primul care i-a făcut băiță. Noi i-am crescut singuri, fără bone, fără bunici.

Asta ne-am dorit, ne-am asumat”, a spus Șerban Copoț, în cadrul unui podcast de pe Youtube, relatează libertateapentrufemei.ro.

 

Sursa foto: Facebook Șerban Copoț

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: