Redactia.ro
Home » Monden » Șerban Copoț, scos din sărite după ce a fost criticat că are prea mulți copii. „Tac de prea mult timp!” FOTO

Șerban Copoț, scos din sărite după ce a fost criticat că are prea mulți copii. „Tac de prea mult timp!” FOTO

Șerban Copoț, scos din sărite după ce a fost criticat că are prea mulți copii. „Tac de prea mult timp!” FOTO

Șerban Copoț a fost scos din sărite după ce a fost criticat că are prea mulți copii de către internauți. Iată ce reacție a avut vedeta!

Șerban Copoț, scos din sărite după ce a fost criticat că are prea mulți copii

Șerban Copoț nu a ezitat să-și exprime nemulțumirea în mediul online. Îndrăgitul om de televiziune a povestit că este des criticat pentru faptul că are mulți copii, motiv pentru care simte să ofere o reacție pe măsura replicilor pe care le primește în mod frecvent din partea internauților:

„Hai să vă mai plictisesc cu un text de-al meu pe revoltă.
Aud din ce in ce mai des pe lângă mine: „Copii? De ce ai făcut, măh, copii? Hai, zi, nu-i aşa că e greu? Şi tu când te mai distrezi? Ce?!? Nu mai faci ce vrei? What? Da’ eu vreau să văd lumea, frate! Să fiu liber!”
Ok, omule! Dar daca eşti aşa fericit cu alegerile tale de ce mă priveşti pieziş? Noi ăştia cu copii mai mulți, şi, culmea, toți la aceeaşi adresă, suntem puşi sub o lupă aparte, de old-school, de – ăia cu puradei –
Ajung uşor-uşor să fiu privit ca un ciudat. Poate sunt, dar când mă uit la viața părinților mei parcă nu mai sunt eu ciudatul. De unde atâta dispreț pentru normal, banal sau linişte?”, a scris acesta indignat de remarcile internauților, pe pagina personală de Facbook.

Șerban Copoț: „Te-ai gândit că poate mie îmi place viața simplă, cu puradei, cu greşelile şi prostiile mele?”

Șerban Copoț le-a explicat internauților că viața lui este perfectă așa cum și-o creează el, simplă, cu mulți copii și mereu înconjurat de familie. Vedeta are principii diferite de viață și dorește să-i fie respectate:

„Este normal să evoluezi, să vrei mai mult de la tine, dar asta presupune in primul rand să evoluezi spiritual, intelectual, să îmbrățişezi lucrurile pe care adolescența ți le desena in culori bizare. Pentru că asta înseamnă maturizare in mintea mea. Poate înseamnă şi alte lucruri, în mod evident, dar nu cred că înseamna promiscuitate, superioritate, operații estetice după filtrele Instagram sau satisfacție din umilirea cuiva.
Tac de prea mult timp, şi în tot acest timp copiii îmi cresc intr-un oraş bolnav. Într-o societate bolnavă dupa acest mult-slăvit EU! SELFIE! Totul este despre noi şi viețile noastre superbe. BANI MULȚI, CU ORICE PREȚ! SUCCES peste noapte! CRIPTO-ŞMECHERII! Dat din buric, şi trăit în opulență pe rate. Nu ne mai judecați şi nu vă mai flenduriți succesul colosal în fața noastră pentru că pentru noi nu înseamnă ABSOLUT nimic. Te-ai gândit că poate mie îmi place viața simplă, cu puradei, cu greşelile şi prostiile mele?
Nu vreau să trăiesc postările nimănui şi nu vreau sa impresionez pe nimeni cu nimic. Aa!! Ştii de ce postez poze cu familia pe Insta şi Fb? Pt că nu am bani de dat pe Cloud şi ăştia mi le țin gratis aici”, a mai scris vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: