Redactia.ro
Home » Monden » Șerban Huidu, respins de Mihai Găinușă. Tensiunile din spatele rupturii definitive

Șerban Huidu, respins de Mihai Găinușă. Tensiunile din spatele rupturii definitive

Mihai Găinușă și Șerban Huidu, cândva parteneri de succes la „Cronica Cârcotașilor”, au ajuns în prezent să nu-și mai vorbească. Găinușă, actual concurent la „Asia Express”, a refuzat orice fel de comunicare cu Huidu, fiind rănit de comportamentul acestuia după plecarea sa din emisiune în 2014. Relația dintre cei doi a fost marcată de tensiuni și neînțelegeri, iar încercările lui Huidu de a relua legătura au eșuat. Pentru Găinușă, imaginea lui Huidu este una „arogantă, neparolistă și colerică”.

Destrămarea prieteniei dintre Găinușă și Huidu

Cândva cei mai buni prieteni și parteneri de emisiune, Mihai Găinușă și Șerban Huidu au rupt legătura după ce au lucrat împreună la „Cronica Cârcotașilor”. Relația lor a început să se deterioreze în 2014, când Găinușă a ales să părăsească emisiunea.

Ulterior, tensiunile dintre cei doi au continuat să crească, ducând la o ruptură totală. Huidu a recunoscut public că între el și Găinușă s-au acumulat frustrări și neînțelegeri. În ciuda acestui fapt, Huidu a încercat de câteva ori să se împace cu fostul său coleg, însă fără succes.

Motivele care au dus la distanțarea dintre cei doi

Mihai Găinușă a motivat refuzul de a mai discuta cu Huidu, spunând că acesta a avut un comportament „arogant, neparolist și coleric”. Acest comportament a dus la acumularea unor tensiuni care au făcut imposibilă refacerea relației lor profesionale sau personale. Găinușă a mărturisit că plecarea de la „Cronica Cârcotașilor” a fost influențată de anumite atitudini ale fostului său coleg. La rândul său, Șerban Huidu a declarat în presă că regretă distanțarea dintre ei, dar nu a putut schimba decizia lui Găinușă de a se îndepărta.

Șerban Huidu a încercat în repetate rânduri să refacă legătura cu Mihai Găinușă, însă acesta a rămas ferm în decizia de a se distanța. În prezent, Huidu își continuă activitatea la „Cronica Cârcotașilor”, în timp ce Găinușă își construiește un alt parcurs profesional, fiind prezent în proiecte precum „Asia Express”. Situația dintre cei doi scoate în evidență dificultățile cu care se confruntă multe parteneriate profesionale în lumea media, unde orgoliile și tensiunile pot afecta prietenii vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: