Redactia.ro
Home » Monden » Serghei Mizil a ajuns pe mâna medicilor și a fost operat pe inimă: «Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spriț»

Serghei Mizil a ajuns pe mâna medicilor și a fost operat pe inimă: «Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spriț»

serghei mizil

Omul de afaceri Serghei Mizil, în vârstă de 68 de ani, a trecut recent prin momente delicate. Serghei a ajuns la o clinică privată, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul inimii. Iată toate detaliile!

Serghei Mizil a ajuns pe mâna medicilor. I-a fost montat un stent la inimă

Afaceristul Serghei Mizil este un personal nelipsit de la emisiunile televizate întrucât aduce un plus de divertisment telespectatorilor prin capacitatea sa de a spune mereu lucrurilor pe nume, pe un ton glumeț.

Serghei este un bărbat cât se poate de asumat, așadar nu este de mirare că a vorbit adesea cu lejeritate despe excesele pe care le-a făcut de-a lungul vieții, fie ele unele bahice sau nu. Stilul de viață agitat aduce, însă, cu sine și mici probleme de sănătate, iar Serghei știe asta cel mai bine. De altfel, el a dezvăluit că intenționează să renunțe la fumat pentru a nu risca să se îmbolnăvească grav.

Serghei Mizil a ajuns la o clinică privată, acolo unde i-a fost montat un stent la inimă. Suma pe care afaceristul a plătit-o pentru această intervenție chirurgicală nu a fost deloc mică. Se pare că Serghei a scos din conturi nici mai mult, nici mai puțin de 3.000 de euro pentru stentul respectiv. Afaceristul a subliniat că i-a fost montat un stent nu pentru că ar fi suferit un infarct, așa cum s-a vehiculat, ci pentru că inima sa avea nevoie de … ajutor suplimentar!

„Toată lumea a zis că am mierlit, că nu știu ce, dar n-am nimic. Deci nu am făcut nici infarct, nici nimic… mă verific la cât s-a consumat, mă duc periodic și îmi fac control la doctor. Ieri am venit la spital, azi am plecat. Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spriț”, a declarat Serghei Mizil, în stilul caracteristic. „Două ore jumătate (n.r. a durat). Eu am înțeles că stent îți pune Statul doar dacă ai făcut infarct. Eu nu vreau să fac infarct! M-am dus aici că-s condiții bune și m-a costat 4000 de euro tot”, a povestit Serghei Mizil, conform Cancan. 

Regula de la care Serghei Mizil nu se abate vreodată

În ciuda faptului că întotdeauna a trăit viața după bunul plac și nu și-a refuzat nici măcar cel mai mic capriciu, Serghei Mizil recunoște că există o regulă de la care nu se abate niciodată. Recunoaște că nu a alergat niciodată după averi impresionante, deși a reușit să obțină sume care să-i permită să trăiască fără griji pentru restul vieții.

„Țelul pe care l-am avut a fost să îmi iau copiii după mine, din căsătorii, să mi-i cresc și să am viața pe care o vreau eu. Nu sunt disperat după bani, adică nu vreau să fac miliarde. Mi-am făcut banii să trăiesc bine, să fac ce vreau. Sunt oameni care fac sute de milioane și n-au viață. N-au timp să-i cheltuiască, stau toată ziua să facă bani. Nu m-a interesat să fac toată ziua bani!”,  declara afaceristul cu ceva în urmă, potrivit sursei pe care am menționat-o în rândurile de mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: