Redactia.ro
Home » Monden » Serghei Mizil este în doliu. Sora omului de afaceri a părăsit această lume

Serghei Mizil este în doliu. Sora omului de afaceri a părăsit această lume

GALERIE FOTO (3) Serghei Mizil este în doliu.

Serghei Mizil este în doliu. Omul de afaceri trăiește cele mai cumplite zile din viața sa, după ce a aflat că sora sa, Sonia Donca a decedat. Serghei Mizil a încercat să-și salveze sora, acesta cerând ajutorul internauților în luna mai, dar din păcate, corpul acesteia nu a mai rezistat.

Serghei Mizil este în doliu. Sora omului de afaceri a părăsit această lume

Serghei Mizil este în doliu. Familia Serghei este în doliu după ce sora afaceristului a decedat în urma unei lupte crâncene cu o boală cumplită. Sonia Donca a murit, iar anunțul trist a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a afaceristului. Serghei Mizil a precizat că este cea mai tristă zi din viața sa, fiind extrem de afectat de pierderea suferită. „Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…„, a scris Serghei Mizil, pe contul lui de Facebook.

În urmă cu câteva luni, Mizil posta un mesaj emoționant pe Facebook, în care le cerea internauților să-i ajute sora. Sonia Donca suferea de mulți ani de o boală teribilă, iar în primăvară fusese internată la Spitatul Fundeni, unde avea nevoie urgentă de sânge. Serghei le-a spus urmăritorilor săi să doneze sânge, indiferent de grupă, pentru Sonia, care avea nevoie de o transfuzie. Mesajul a fost distribuit de sute de persoane. Din nefericire, încercarea de a o salva nu a reușit să prevină tragedia. Sora afaceristului s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, dar acesta nu au fost făcute publice. „Apel umanitar: cine vrea sa ma ajute sa doneze sange la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti (str. Constantin Caracas nr. 2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internata la Institutul clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie. Nu conteaza grupa de sange a donatorului. Adeverința/bonul primit/ă la efectuarea donației trimiteti-le la adresa de email sau pe Whatsapp la numarul de telefon (datele pe biletul verde din poza de mai jos), cu specificarea pentru Sonia Donca, era mesajul postat de Serghei Mizil, pe contul lui de Facebook.

Sonia Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Sonia Dincu, sora lui Serghei Mizil a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al lui Nicolae Ceaușescu. Deși s-au iubit foarte mult, Elena Ceaușescu a reușit să-i despartă. Aceasta nu l-a lăsat pe fiul său să se căsătorească cu ea. Sonia și Nicu au fost iubiți timp de 10 ani, fiind la un pas să aibă un copil împreună. La 16 ani, Sonia ar fi rămas însărcinată, dar a fost forțată să facă avort. „Nicu Ceauşescu a iubit-o foarte mult pe fata lui Mizil, pe Donca, a vrut s-o ia de soție, dar Elena Ceauşescu nu l-a lăsat să se căsătorească cu ea. Această fată de 16 ani a fost luată de pe stradă forțat și dusă la un spital unde a fost chiuretată, însărcinată fiind cu Nicu Ceaușescu. Pentru Nicu, Donca Mizil a fost iubirea vieții lui”, a povestit Emilia Marinela Macovescu, soția fostului ministru de Externe, George Macovescu.

Donca era o persoană veselă care se bucura de fiecare moment petrecut alături de nepoți și de întâlnirile cu familia. ”Donca e o femeie extraordinară. Este apropiată de Serghei, au mers de multe ori împreună prin vacanțe în străinătate, ține foarte mult la familie”, povesteau apropiații familiei Mizil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: