Redactia.ro
Home » Știri » Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine”

Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine”

Costel Corduneanu și Serghei Mizil.

Lumea interlopă din România a fost zguduită de vestea morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi, care a decedat luni, 15 aprilie 2024, pe un pat de spital din Târgu Mureș. De câteva săptămâni, Corduneanu se lupta cu probleme cardiace severe, care, în cele din urmă, i-au fost fatale.

Serghei Mizil, om de afaceri și prieten apropiat al lui Corduneanu, a exprimat public durerea sa printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale, însoțit de fotografii cu cei doi. „O zi tristă pentru mine, a murit Costel Corduneanu, un prieten bun și-un om cu caracter. Dumnezeu sa-l odihnească!” a scris Mizil.

Moartea lui Corduneanu, un șoc pentru apropiați

Costel Corduneanu a fost internat în spital pentru o operație la inimă și părea să se recupereze, având în vedere că anul trecut, în 2022, fusese tratat cu succes pentru alte probleme de sănătate în străinătate. Însă, starea sa s-a deteriorat rapid, culminând cu decesul său prematur.

Prietenii și familia lui Corduneanu sunt devastati de pierderea sa. Rețelele de socializare au fost inundate cu mesaje de condoleanțe și regrete. „Dumnezeu să te odihnească în pace, frățiorul nostru, Costel Corduneanu. Nu te vom uita niciodată, erai frățiorul meu, aproape de mine, care îmi dădeai vorbe frumoase și mie și fraților mei”, a scris unul dintre apropiații săi.

Alt mesaj exprima greutatea găsirii cuvintelor în astfel de momente: „În aceste clipe de adâncă tristețe, este foarte greu să găsești cuvintele, pentru că nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei iubite. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în împărăția cerurilor”.

Un om controversat, dar iubit de mulți

Costel Corduneanu a fost o figură controversată, având o influență notabilă în lumea interlopă, dar a fost, de asemenea, apreciat pentru loialitatea și generozitatea față de cei apropiați. Moartea sa marchează sfârșitul unei ere pentru comunitatea din care făcea parte și lasă un gol în viețile celor care l-au cunoscut și l-au iubit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: