Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil cine a preluat afacerile lui Costel Corduneanu cât timp acesta se afla în spital. Este vorba despre o femeie

Incredibil cine a preluat afacerile lui Costel Corduneanu cât timp acesta se afla în spital. Este vorba despre o femeie

Cine îi ia locul lui Costel Corduneanu?!

Grațiela Corduneanu, soția regretatului interlop Costel Corduneanu, cunoscut ca lider al unuia dintre cele mai temute clanuri din Iași, a preluat controlul afacerilor ilicite ale grupului după moartea soțului său. Recent, Grațiela a fost plasată sub control judiciar, fiind acuzată de constituirea unui grup infracțional organizat și instigare la șantaj, într-un dosar complex care implică amenințări și intimidări în industria jocurilor de noroc.

Grațiela Corduneanu, vizată într-un dosar penal

Conform anchetatorilor, Grațiela, împreună cu alți membri ai clanului Corduneanu, a fost implicată într-un șir de activități infracționale ce vizau controlul rețelei de săli de jocuri „Las Vegas” din Iași. Aceasta și complicii săi sunt acuzați că au exercitat presiuni asupra concurenților prin metode ilegale, inclusiv șantajul și violența, pentru a-și asigura supremația pe piața locală.

Grațiela nu este la primul conflict cu legea, familia Corduneanu fiind implicată anterior în alte cazuri de cămătărie și violențe. Anul trecut, mai mulți membri ai clanului au fost arestați într-un dosar de cămătărie, iar acum, urmare a investigațiilor suplimentare, s-au descoperit și legăturile lor cu alte tipuri de infracțiuni organizate. Ancheta a relevat că grupul condus de Grațiela a angajat diverse persoane cu antecedente penale pentru a intimida și chiar a închide sălile de jocuri ale concurenților.

Modul de operare al grupului infracțional

Conform declarațiilor martorilor și probelor adunate de procurori, metodele utilizate de rețeaua condusă de Grațiela Corduneanu includeau amenințări, agresiuni fizice și chiar lipsirea de libertate a celor care se opuneau intereselor grupului. Victimele erau adesea constrânse să renunțe la afacerile lor sau să le transfere în favoarea rețelei Las Vegas, controlată de clanul Corduneanu.

Arestarea Grațielei Corduneanu și a complicilor săi a stârnit reacții mixte în comunitate, mulți cetățeni exprimându-și ușurarea că autoritățile iau măsuri împotriva crimei organizate. Totuși, situația scoate în evidență problemele persistente de siguranță și corupție din cadrul industriei jocurilor de noroc din România.

Pe măsură ce cazul continuă să se desfășoare în instanțe, atenția publică rămâne concentrată pe modul în care justiția va reuși să combată influența și acțiunile infracționale ale clanului Corduneanu. Cu Grațiela sub control judiciar și anchetele în plină desfășurare, comunitatea așteaptă cu speranță semne ale unor schimbări pozitive în lupta împotriva crimei organizate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: