Redactia.ro
Home » Monden » Serghei Mizil, reacție acidă la adresa Oanei Mizil: ”Și-a permis să intre cu bocancii în tragedia familiei mele”

Serghei Mizil, reacție acidă la adresa Oanei Mizil: ”Și-a permis să intre cu bocancii în tragedia familiei mele”

Serghei Mizil, reacție acidă la adresa Oanei Mizil

Serghei Mizil, reacție acidă la adresa Oanei Mizil. În urmă cu câteva zile, Serghei Mizil și-a pierdut sora, pe Donca, iar acest lucru i-a adus o mare suferință. Sotia lui Marian Vanghelie, nepoata acesteia a declarat că a fost foarte apropiată de mătușa sa, dar afaceristul are o altă variantă.

Serghei Mizil, reacție acidă la adresa Oanei Mizil: ”Și-a permis să intre cu bocancii în tragedia familiei mele”

Serghei Mizil, reacție acidă la adresa Oanei Mizil. Sonia Donca, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar Serghei Mizil trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Oana Mizil, soția lui Marian Vanghelie a fost și ea prezentă la înmormântare. Aceasta era nepoata Soniei Donca, dar declarațiile sale pare că l-au cam enervat pe Serghei Mizil. „A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apărut noi și soțul ei care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi”, spunea Oana Mizil despre Donca.

După ce a auzit aceste cuvinte, Serghei Mizil a avut o reacție nervoasă la adresa Oanei, postând un mesaj pe contul său de Youtube. Acesta declara în clipul video că soția lui Vanghelie s-ar folosit de numele Mizil.„Am avut o săptămână foarte grea. Am stat să mă gândesc mult dacă să spun ce am să spun acum, dar trebuie să pun punct la niște lucruri. (…) Toate televiziunile și toată lume au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toți spuneți că este copilul meu. Nu este copilul meu. Și nu o cheamă Mizil. Pe ea o cheamă Oana Coman Ștefănescu Nicolae. Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea și a surorii mele, Donca. Pot să demonstrez și cu acte că suntem frați, să se termine toate discuțiile astea că eu sunt înfiat, că suntem înfiați”, spune Serghei Mizil.

Oana Mizil declara că Sonia Donca a fost ca și mama ei, iar aceasta a crescut-o încă de mică.„Dar pentru legătura mea care a fost cu această femeie (Donca, n red.) am hotărât să nu vorbesc absolut nimic până în clipa de azi. Acest personaj, Oana Coman Ștefănescu Nicolae, nu Mizil, Mizil a fost adăugat, nu are nicio legătură cu familia Niculescu Mizil. (…) Dacă ea vrea să se intituleze, pe mine nu mă interesează, ea poate să zică orice, să facă orice. Familia Niculescu Mizil, în toată relația asta, sunt eu, Donca, și cu Lidia”, a continuat Serghei Mizil.

Donca Mizil a murit

După ce socrul său s-a stins din viață în urmă cu aproape două luni, Serghei Mizil a primit o nouă lovitură. Sora sa, Sonia, a murit. Omul de afaceri a postat un mesaj dureros pe Facebook. “Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Serghei Mizil.

La sfârșitul lunii mai a acestui an, Donca se afla pe patul de spital și avea nevoie de sânge. Atunci, Serghei îi ruga pe internauți să meargă să doneze sânge pentru sora lui. Donca a avut o idilă cu Nicu Ceaușescu,iar în ciuda sentimentelor profunde, Elena Ceaușescu a reușit să-i despartă. După relația cu Nicu,Sonia și-a refăcut viața și s-a măritat cu Dan Sonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: