Redactia.ro
Home » Monden » Serghei Mizil, surprins într-o ipostază năucitoare. Cum a apărut în public

Serghei Mizil, surprins într-o ipostază năucitoare. Cum a apărut în public

GALERIE FOTO (8) Serghei Mizil, surprins într-o ipostază năucitoare.

Serghei Mizil,surprins într-o ipostază năucitoare. Cunoscut ca fiind un neconformist din fire, acesta continuă să șocheze. Recent, afaceristul în vârstă de 60 de ani a fost surprins într-o ipostază deloc ieșită din comun, având în vedere că acesta atrage mereu atenția celor din jur.

Serghei Mizil, surprins într-o ipostază năucitoare. Cum a apărut în public

Serghei Mizil, afacerist de „bani gata”, surprins într-o ipostază năucitoare. Cel mai periculos ”mafiot” din România, a surprins, din nou. Serghei Mizil a fost surprins în public, purtând un tricou cu pisicuțe și adidași cu inimioare. Acesta a mers în oraș, atrăgând atenția celor din jur. Ei bine, dacă la capitolul haine ne-a demonstrat că este creativ, Serghei Mizil a arătat că nu ține cont de regulile de circulație. Afaceristul a fost fotografiat de paparazzi Ciao.ro, în timp ce se plimba pe străzile din București. Se poate observa că la un moment dat, Serghei se urca la volanul mașinii sale și uită să își pună centura de siguranță.

În 2019, afaceristul a fost surprins în timp ce conducea prin Capitală fără să respecte regulile de circulație. La acea vreme, Mizil se afla la volanul unei decapotabile cu care se mândrește. Acesta a circulat pe o stradă cu sens interzis, după care a parcat pe stradă, într-un loc nepermis.

Afaceristul se confruntă cu probleme cu legea și se află în atenția ANAF-ului de multă vreme. Serghei Mizil se ocupă de numeroase afaceri de pe vremea comunismului și făcea sume mari de bani. Fiul fostului lider comunist Paul Niculescu Mizil, afaceristul Serghei Mizil obține sume mari de bani prin vânzarea de lucruri străine, pe care le aducea în țară.

Cum arată familia lui Serghei Mizil

Deși el este mereu în centrul atenției, multă lume s-a întrebat cum arată fiicele afaceristului. Cele două fete ale excentricului afacerist sunt frumoase și nu seamănă cu el. În urmă cu ceva timp, Seghei Mizil a venit însoțit de familia sa îla TV, unde a vorbit despre stilul lui de viață. Smaranda și Ana sunt minunile din viața acesuia, iar una dintre ele l-a făcut deja bunic. Serghei este foarte mândru de familia lui și a declarat că niciodată banii nu au contat pentru el. ”La mine banii nu prea au avut valoare, eu am fost la fel tot timpul. Revoluția m-a prins cu niște vile și cu ajutorul cui, nu mai spun cui, am stat vreo 7 ani fără adresă! Nu mă interesează aspectul material”, a spus Serghei Mizil.

Mizil a declarat că cea mai mare dorință a sa este ca fiica sa, Ana, să aducă pe lume un copil. Bărbatul a spus că nu contează dacă nu se mărită, el își dorește un nepot din partea fiicea sale. ”Vreau să-și facă o familie și Ana, să facă un copil, familie nu prea mă interesează! Să aibă și ea un copil”, a mai spus Serghei Mizil. Afaceristul este împreună cu soția sa, Cora, de mai bine de 30 de ani. Aceasta arată incredibil de bine și mereu l-a sprijinit pe Serghei Mizil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: