Redactia.ro
Home » Știri » Sergio Ramos, nuntă de vis cu frumoasa Pilar Rubio. Fotbalistul care a jucat în Romania şi care a mers la party

Sergio Ramos, nuntă de vis cu frumoasa Pilar Rubio. Fotbalistul care a jucat în Romania şi care a mers la party

GALERIE FOTO (3)

Sergio Ramos, jucătorul în vârstă de 33 de ani al lui Real Madrid, s-a însurat, sâmbătă, cu frumoasa prezentatoare TV Pilar Rubio. Nunta a avut loc la Sevilla, oraşul din care este originar căpitanul „albilor”.

Sergio Ramos şi mireasa lui au avut 500 de invitaţi la petrecere, printre care personalităţi de seamă, foşti mari jucători, dar şi fotbalişti aflat încă în activitate. Au răspuns afirmativ invitaţiei colegi de-ai lui Ramos de la Real Madrid, dar chiar şi jucători de la Barcelona sau Atletico Madrid. De remarcat că la nuntă a mers şi Julio Baptista, fost jucător al CFR-ului din Cluj, dar şi ex-Real Madrid.

Sergio Ramos i-a chemat, aşadar, la marele eveniment pe preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, Ronaldo (brazilianul), Roberto Carlos, David Beckham, Luka Modric, Asensio, Keylor Navas, Sergio Busquets, Alvaro Morata. Atmosfera a fost întreţinută de trupa rock AC/DC, care a încasat pentru prestaţie 1 milion de euro.

Sergio Ramos şi Pilar Rubio au împreună 3 copii

Sergio Ramos, 33 de ani, şi Rubio Pilar, 41 de ani, sunt împreună din 2012 şi au împreună trei fii: Sergio jr, Marco şi Alejandro. Cei doi miri au tot amânatul evenimentul până într-o vară în care Sergio Ramos să nu fie implicat cu naţionala Spaniei la o competiţie de anvergură, cum ar fi Cupa Mondială sau Campionatul European.

Printre absenţi trebuie remarcaţi Cristiano Ronaldo, care se pare că n-a mai păstrat legătura cu foştii lui colegi de la Real Madrid, dar şi Iker Casillas, care nu a putut fi prezent din motive de sănătate, după infarctul suferit în urmă cu o lună, în timp ce soţia sa, Sara Carbonero, se confruntă şi ea cu probleme de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: