Redactia.ro
Home » TV » Serialul de pe Netflix care i-a captivat pe români. Este inspirat dintr-un caz real și are un deznodământ tulburător

Serialul de pe Netflix care i-a captivat pe români. Este inspirat dintr-un caz real și are un deznodământ tulburător

Serialul care i-a innebunit pe români. Sursă foto:martincid.com

În ultimele săptămâni, un serial de pe Netflix a reușit să atragă atenția românilor și să devină rapid un fenomen în trending. Cu doar șase episoade, acest serial bazat pe o poveste reală a stârnit numeroase discuții și a lăsat publicul cu gura căscată datorită finalului său neașteptat.

Povestea reală din spatele serialului

„Cazul Asunta” este o mini-serie dramatică de producție spaniolă, inspirată dintr-un caz real care a șocat Spania în 2013. Serialul, lansat pe 26 aprilie, a devenit rapid unul dintre cele mai populare titluri de pe platformă, captivând audiența din România și din alte țări. Cu un amestec de suspans, mister și răsturnări de situație, „Cazul Asunta” revizuiește una dintre cele mai șocante crime din istoria recentă a Spaniei.

Pe 21 septembrie 2013, trupul neînsuflețit al unei fetițe adoptate de origine chineză a fost descoperit în orașul Santiago de Compostela, un oraș cunoscut pentru liniștea și siguranța sa. Fetița, pe nume Asunta, fusese adoptată de cuplul Rosario Porto și Alfonso Basterra, care au anunțat dispariția ei. Cuplul, inițial văzut ca niște părinți devastați, a devenit rapid principalul suspect în ancheta poliției locale.

Povestea începe în 2001, când Rosario Porto și Alfonso Basterra, un cuplu înstărit din Santiago de Compostela, adoptă o fetiță din China, pe care o numesc Asunta. Sub aparența unei familii fericite și normale, se ascundeau însă secrete întunecate și tulburătoare. Evenimentele nefericite care au dus la moartea Asuntei au ieșit la iveală odată cu descoperirea tragică a cadavrului ei în 2013.

Serialul și impactul său

Serialul „Cazul Asunta” este produs de Ramón Campos și beneficiază de o distribuție remarcabilă. Rolul lui Rosario Porto este interpretat de Candela Peña, iar Alfonso Basterra este jucat de Tristán Ulloa. Ambii actori reușesc să aducă o notă de profunzime personajelor lor, capturând complexitatea și contradicțiile vieților lor aparent perfecte. Candela Peña, în special, impresionează prin asemănarea izbitoare cu figura reală a mamei adoptive, atât din punct de vedere vizual, cât și vocal.

Interpretările impresionante ale actorilor Carlos Blanco și María León, în rolurile detectivilor care investighează cazul, contribuie semnificativ la tensiunea și intriga serialului. Ei aduc în prim plan eforturile poliției de a dezlega misterul din jurul morții Asuntei și de a aduce adevărul la lumină.

„Cazul Asunta” oferă o privire tulburătoare asupra unei familii care ascunde secrete întunecate. Acest serial ne reamintește că realitatea poate fi uneori mai stranie și mai înfricoșătoare decât ficțiunea. Pe parcursul celor șase episoade, spectatorii sunt purtați printr-o călătorie emoționantă și plină de surprize, fiecare episod dezvăluind noi detalii despre viața și moartea Asuntei.

Finalul serialului este de-a dreptul șocant și neașteptat, lăsând publicul cu gura căscată. Modul în care povestea se încheie a generat numeroase discuții și controverse, atât în rândul telespectatorilor, cât și al criticilor. Acest final surprinzător este unul dintre motivele pentru care serialul a avut un impact atât de mare și a devenit rapid un subiect de conversație popular.

Recepția criticilor și a publicului

„Cazul Asunta” a primit recenzii pozitive atât din partea criticilor, cât și a publicului. Criticii au lăudat realismul și autenticitatea serialului, precum și interpretările puternice ale actorilor. Publicul a apreciat suspansul și răsturnările de situație, precum și modul în care povestea a fost adaptată pentru ecran.

În România, serialul a avut un succes deosebit, ajungând rapid în topurile de vizionare pe Netflix. Spectatorii români au fost atrași de povestea captivantă și de faptul că serialul este bazat pe fapte reale. Discuțiile și dezbaterile generate de serial în mediul online demonstrează cât de mare a fost impactul său asupra publicului.

Acest serial nu doar că a adus în prim-plan un caz criminal șocant, dar a și provocat discuții și reflecții asupra unor probleme sociale importante. Prin realismul și autenticitatea sa, „Cazul Asunta” rămâne un exemplu excelent de producție de calitate, capabilă să impresioneze și să captiveze audiența globală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: