Redactia.ro
Home » Știri » Serialul fenomen care a făcut furori pe Netflix. Fanii așteaptă cu nerăbdare cea de-a doua parte

Serialul fenomen care a făcut furori pe Netflix. Fanii așteaptă cu nerăbdare cea de-a doua parte

Bridgerton, sezonul 3. Sursă foto: Instagram

Săptămâna trecută, prima parte a sezonului 3 a ajuns pe locul 1 pe platforma de streaming, iar acum fanii serialului așteaptă cu nerăbdare cea de-a doua parte. Sezonul 3 din „Bridgerton” a atins 45,1 milioane de vizualizări în weekendul de debut pe Netflix. „Bridgerton” a revenit luna aceasta în atenția telespectatorilor cu un nou sezon, care va fi disponibil pe Netflix în două părți.

Serialul-fenomen de pe Netflix

Al doilea sezon a debutat în 2022, când Netflix încă publica orele de vizionare în termeni de ore vizionate, cu 193 de milioane de minute vizionate în cele opt episoade. Împărțit la durata de 8,5 ore a acelui sezon, acest lucru se traduce prin 22,7 milioane de vizionări – abia peste jumătate din debutul sezonului 3.

Trebuie remarcat faptul că cifrele privind debutul sezonului 3 au fost numărate pe parcursul a patru zile, în timp ce totalul sezonului 2 ia în calcul doar trei, dar cu un salt atât de mare între sezoane, este totuși clar că cele mai noi episoade sunt cele mai mari de până acum ale serialului.

În ciuda faptului că sezonul 3 a debutat cu doar patru episoade, având o durată de 3 ore și 40 de minute, acesta rivalizează totuși cu numărul total de ore de vizionare al serialului anterior, atingând 165,4 milioane de ore de vizionare în primele patru zile, comparativ cu cele 193 de milioane din sezonul 2 în trei zile.

„Bridgerton”, sezonul 3, ocupă locul 1 pe Netflix

Sezonul 3 al serialului o are în centru pe Penelope Featherington, interpretată de Nicola Coughlan, care reuşeşte să îl uite în sfârşit pe Colin Bridgerton, după ce îi aude opinia deloc măgulitoare la adresa ei la finalul sezonului trecut. Tânăra decide că a sosit timpul să îşi caute un soţ care să îi ofere independenţa necesară pentru a-şi continua viaţa dublă ca Lady Whistledown, departe de mama şi surorile ei.

Întors din călătoriile sale cu un look nou şi o doză de aroganţă, Colin constată că Penelope îl tratează acum cu răceală. Din dorinţa de a-i recâştiga prietenia, Colin se oferă să o iniţieze pe Penelope în tainele încrederii în sine, pentru a o ajuta să îşi găsească un soţ în acest sezon. Pe parcurs, Colin ajunge să se întrebe dacă sentimentele lui pentru Penelope se rezumă la prietenie sau merg ceva mai departe.

Ultimele episoade ale sezonului 3 din „Bridgerton” s e lansează pe Netflix pe 13 iunie. Scena finală din prima parte surprinde momentul în care Colin o sărută pe Penelope într-o trăsură, iar ulterior o întreabă: „ Penelope Featherington, pentru numele lui Dumnezeu. Ai de gând să te căsătorești cu mine sau nu?”

Fanii serialului așteaptă cu nerăbdare cum va evolua relația dintre cei doi și despre cum va păstra actrița secretul pe care îl poartă în suflet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini