Redactia.ro
Home » Stil de viață » Serialul românesc de pe Netflix care promite să cucerească audiența! Te va ține lipit de ecran 

Serialul românesc de pe Netflix care promite să cucerească audiența! Te va ține lipit de ecran 

Serialul românesc de pe Netflix care promite să cucerească audiența! Te va ține lipit de ecran 

Serialul românesc de pe Netflix care promite să cucerească audiența! Te va ține lipit de ecran. Iată detaliile!

Serialul românesc de pe Netflix care promite să cucerească audiența

În lumea producțiilor de divertisment online, Netflix a devenit un gigant global, cu peste 247 de milioane de abonați din peste 190 de țări. Platforma oferă o varietate impresionantă de conținut, de la seriale și lungmetraje la documentare, pentru a satisface gusturile diverse ale publicului său. Pentru iubitorii de seriale românești, se anunță o premieră captivantă în universul Netflix: „Subteran” (cunoscut și ca „Six Feet Undercover”), un serial polițist plin de adrenalină ce promite să cucerească audiența cu o poveste explozivă.

Te va ține lipit de ecran

Povestea din spatele scenariului acestui serial românesc este una incitantă și ne aruncă în lumea întunecată a interlopilor din București. Protagonista, Camelia, o femeie puternică și o mamă dedicată, se trezește luptând sub acoperire împotriva forțelor malefice care își fac de cap în oraș. Cu un spirit de învingătoare și o dorință nebună de a se afirma într-o lume condusă de bărbați, Cami ajunge în situații limită și chiar în pericol, totul în numele adevărului și al justiției.

Unul dintre aspectele care stârnesc curiozitatea este distribuția de excepție a serialului. În rolul principal al Cameliei, avem onoarea de a-l vedea pe celebrul actor Florin Piersic jr., cunoscut pentru talentul său remarcabil și pentru capacitatea de a aduce autenticitate personajelor sale. În același timp, actrița Ana Ularu se alătură distribuției, aducând propria sa forță și carismă la acest proiect incitant.

Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală și de Est, spune că este mândră să facă parte din acest proiect și să sprijine industria de film românească. Ea evidențiază importanța personajului feminin puternic și subliniază că „Subteran” este un serial captivant, plin de adrenalină, cu o poveste alertă și unele nuanțe absurde care cu siguranță vor atrage publicul.

„Ne bucurăm să începem producția noii serii românești „Subteran” și suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiția creativă și artiștii remarcabili și suntem, de asemenea, extrem de încântați de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic. Subteran este un serial polițist captivant, dar și puțin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină și sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri românești disponibile pe Netflix,” spune Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală și de Est, pentru cinemagia.ro

„Subteran” promite să fie un serial românesc memorabil

Scenariul serialului este semnat de Anca Miruna Lăzărescu, Daniel Sandu și Octav Gheorghe, oferind o combinație unică de talente creatoare. Producția este susținută de co-scenariștii Steve Bailie, Octav Gheorghe și Peter Kerek, iar regia este asigurată de aceeași echipă de profesioniști. Tudor Reu și Jonathan Young se numără printre producători, aducându-și propria experiență și dedicare la acest proiect ambițios.

„Subteran” promite să fie un serial românesc memorabil, care va oferi publicului o experiență de divertisment de neuitat. Cu o poveste plină de acțiune, personaje complexe și actori talentați, acest serial polițist ar putea deveni o adevărată senzație în rândul cinefililor și va continua să aducă faimă și recunoaștere industriei de film din România.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: