Redactia.ro
Home » TV » Serialul Trăsniții a ajuns la final. Când va fi difuzat ultimul episod

Serialul Trăsniții a ajuns la final. Când va fi difuzat ultimul episod

Serialul Trăsniții a ajuns la final după mai bine de 2000 de episoade, la 17 ani de la difuzarea lui pe Prima TV. Actorii din Trăsnițiii, declarat cel mai lung sitcom din lume și intrat chiar în Cartea Recordurilor, au avut ultima zi de filmare pe data de 4 noiembrie. 

Trăsniții a ajuns la final

După mai bine de 2000 de episoade, declarat cel mai lung sitcom din lume și intrare în Cartea Recordurilor, serialul Trăsniții a ajuns la final. Actorii au filmat deja ultimul episod pe data de patru noiembrie.

”Se pare că se termină cu Trăsniții, ăsta va fi ultimul sezon. Mai mult ca sigur ăsta e ultimul sezon. S-ar putea să facem altceva în loc de asta, dar nu se știe sigur. Deocamdată totul e în aer așa, dar se pare că serialul se termină. Azi (n.r. 4 noiembrie) a fost ultima zi de filmări. Orice început are și un sfârșit.

Deocamdată nu s-a stabilit o schemă de programe. Nu știm ce se va întâmpla. Ce e clar e că vom avea transmisii de fotbal pe Prima, care erau până acum pe Look TV. Deci pe asta se axează postul, în general. Se vor axa pe sport, în principiu pe fotbal. Ce știu sigur e că bucătarul Horia Vîrlan va avea o emisiune, dar în rest nu se știe absolut nimic”, a precizat Toni Ionescu, unul dintre actorii serialului de comedie.

Sezonul 24 este ultimul pentru serialul Trăsniții. În urmă cu cinci ani, acesta a intrat în Cartea Recordurilor ca drept cel mai lung sitcom din lume.

Cât va mai fi difuzat serialul Trăsniții

În luna decembrie, serialul de comedie se va încheia, a spus Grig Chiroiu, Pupăză din serial pentru Paginademedia.ro. Totodată, acesta a mai mărturisit că Trăsniții ar putea fi difuzat în continuare la alt post de televiziune. Până în prezent, acesta a fost difuzat pe Prima TV.

Din luna septembrie, Prima TV are o nouă conducere. Postul a trecut în portofoliul lui Adrian Tomșa, cel care deține și televiziunile Look. Se anunță schimbări în bine, inclusiv faptul că postul va emite și în format HD.

“Sperăm ca până la finalul anului să avem toată emisia în HD. Rațiunea pentru care am luat decizia acestei achiziții a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim. Avem nevoie de o stație generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piața media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate și asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică și de conținut. Suntem pregătiți să rezolvăm aceste probleme de care suntem conștienți. Nu vrem să modificăm poziționarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor și să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a declarat Adrian Tomșa.

Încheierea serialului Trăsniții nu este singura modificare pentru PRIMA TV. Odată cu noua conducere, au fost chemați în televiziune și nume importante precum: actorul Bebe Cotimanis, reporterul PROTV, Roxana Hulpe sau Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare de știri la Observator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: