Redactia.ro
Home » TV » Serialul Vlad începe luni la Pro TV. Despre ce este vorba

Serialul Vlad începe luni la Pro TV. Despre ce este vorba

Serialul Vlad începe luni la Pro TV. Despre ce este vorba

Serialul Vlad debutează la PRO TV luni, 25 februarie. Anunţat de postul de televiziune drept un „Monte Cristo modern”, acest serial este, de fapt, un remake al telenovelei turceşti Ezel, difuzate în urmă cu câţiva ani de Kanal D.

Informația, publicată pe site-ul Worldscreen.coma fost confirmată pentru Paginademedia.ro și de reprezentanții Pro TV.

Vlad va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30 până la 22.15.

Cine este personajul principal

Rolul principal al producției dramatice de pe Pro TV este jucat de Adrian Nartea, un actor cu o scurtă experiență în televiziune.

Originar din Brașov, Adi Nartea a avut tot felul de job-uri în timpul facultății, pentru ca apoi să se ivească posibilitatea de a se muta la București.

Furam actorie de la iubita mea de atunci, Sabina, care era la UNATC. Mergeam o dată-de două ori pe săptămână, când avea cursuri și mă ascundeam acolo în spate și mă uitam la toate bucățile lor actorie.

Pot să zic că mi-a intrat un pic în sânge. Am început să caut cursuri de actorie în București și, în paralel cu job-ul, făceam și cursurile de actorie. Am făcut cu Dan Chișu, cu Papadopol, Dorian Boguță și Dragoș Bucur.

Și un modul foarte bun a fost al lui Florin Șerban, cel care a regizat Eu când vreau să fluier, fluier. Metoda lui este extraordinară”.

Am jucat în filmul lui John Boorman, Queen and Country, am o secvență în care mă bat cu protagonistul. Cumva, s-au pregătit toate lucrurile așa, pentru rolul din VLAD.

A fost o provocare de la început și cred că nu numai pentru mine, ci și pentru toată lumea”, a spus acesta.

Nartea a participat și în show-ul Pro TV Fort Boyard, dar a prezentat și mai multe emisiuni la Kanal D.

Povestea din serialul Vlad

Vlad Pop este noua identitate a lui Adrian Anuţei. După ce a fost trădat de prietenii săi şi închis pe nedrept pentru jaful cazinoului ”Rainbow Star”, Adrian a avut timp să își planifice în detaliu răzbunarea.

Planul lui se dovedeşte a fi mai complicat decât anticipase, odată ce descoperă că încă are sentimente pentru Eliza Stamate, fata care l-a trădat.

Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Araditz, Emilian Oprea, Diana Sar și Bebe Cotimanis, sunt printre actorii care joacă în acest serial. Lor li se adaugă Aura Călărașu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan.

Citeşte şi: Dragoş Bucur revine la Visuri la cheie! Primele declaraţii

De ce nu mai prezintă Florin Busuioc vremea la Știrile PRO TV de dimineață

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: