Redactia.ro
Home » Sport » Sezon încheiat pentru Vlad Chiricheș! Când revine pe teren

Sezon încheiat pentru Vlad Chiricheș! Când revine pe teren

Sezon încheiat pentru Vlad Chiricheș

Sezon încheiat pentru Vlad Chiricheș. Antrenorul echipei Sassuolo a anunțat că fundașul nu va putea reveni în acest an pe teren.

Căpitanul naţionalei României ratează finalul sezonului. Accidentarea suferită în meciul cu Insulele Feroe s-a dovedit a fi destul de gravă. Astfel, nu va putea juca în Cupa Italiei cu Perugia și nici în Serie A cu Cagliari, Milan, Brescia şi Napoli. În acest sezon a jucat doar 4 meciuri pentru echipa sa de club.

„Nu va reveni înaintea noului an”, a declarat antrenorul, Roberto De Zerbi.

Vlad Chiricheș a suferit o leziune musculară la bicepsul femural drept. S-a întâmplat la meciul România-Insulele Feroe în minutul 36.

2019, an de coșmar pentru Chiricheș

Aproape tot anul, internaționalul român a stat departe de teren. Prima data s-a accidentat grav la meciul din Liga Naţiunilor, dintre România și Muntenegru. Atunci a avut o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng. În luna februarie a revenit. Nu a reușit să joace prea mult pentru că s-a accidentat din nou.

Chiricheș a ajuns la Sassuolo în septembrie

Vlad Chiricheș (29 de ani) a fost împrumutat de Napoli la Sassuolo în luna septembrie. Fundașul a jucat patru ani pentru Napoli și a fost foarte emoționat la despărțire. 4.500.000 euro este cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş, conform transfermarkt.de. Napoli l-a transferat în iulie 2015 de la Tottenham cu 7 milioane.

Citește și: Hagi, despre tragerea la sorți pentru EURO 2020! ”Nu am fost invitat”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: