Redactia.ro

Sezon încheiat pentru Vlad Chiricheș! Când revine pe teren

Sezon încheiat pentru Vlad Chiricheș

Sezon încheiat pentru Vlad Chiricheș. Antrenorul echipei Sassuolo a anunțat că fundașul nu va putea reveni în acest an pe teren.

Căpitanul naţionalei României ratează finalul sezonului. Accidentarea suferită în meciul cu Insulele Feroe s-a dovedit a fi destul de gravă. Astfel, nu va putea juca în Cupa Italiei cu Perugia și nici în Serie A cu Cagliari, Milan, Brescia şi Napoli. În acest sezon a jucat doar 4 meciuri pentru echipa sa de club.

„Nu va reveni înaintea noului an”, a declarat antrenorul, Roberto De Zerbi.

Vlad Chiricheș a suferit o leziune musculară la bicepsul femural drept. S-a întâmplat la meciul România-Insulele Feroe în minutul 36.

2019, an de coșmar pentru Chiricheș

Aproape tot anul, internaționalul român a stat departe de teren. Prima data s-a accidentat grav la meciul din Liga Naţiunilor, dintre România și Muntenegru. Atunci a avut o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng. În luna februarie a revenit. Nu a reușit să joace prea mult pentru că s-a accidentat din nou.

Chiricheș a ajuns la Sassuolo în septembrie

Vlad Chiricheș (29 de ani) a fost împrumutat de Napoli la Sassuolo în luna septembrie. Fundașul a jucat patru ani pentru Napoli și a fost foarte emoționat la despărțire. 4.500.000 euro este cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş, conform transfermarkt.de. Napoli l-a transferat în iulie 2015 de la Tottenham cu 7 milioane.

Citește și: Hagi, despre tragerea la sorți pentru EURO 2020! ”Nu am fost invitat”

Loading...