Redactia.ro
Home » Sport » Hagi, despre tragerea la sorți pentru EURO 2020! ”Nu am fost invitat”

Hagi, despre tragerea la sorți pentru EURO 2020! ”Nu am fost invitat”

Hagi, despre la sorți pentru EURO 2020

Gheorghe Hagi, despre tragerea la sorți pentru EURO 2020. “Regele” a confirmat că nu a fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020, care a avut loc la București.

Sâmbătă, personalități din toată lumea au fost invitate la București, la gala unde a avut loc tragerea la sorți pentru EURO 2020. Fostul mare international nu a fost invitat nici de FRF nici de UEFA. Gheorghe Hagi crede că deocamdată nu ar trebui să vorbim despre tragerea la sorți, până când România nu trece de baraj.

”Nu am văzut grupa, nu m-am uitat. România joacă un baraj, mai întâi trebuie să trecem de baraj și după să vorbim de grupă. Eu nu m-am uitat. Credeam că mă întrebați dacă am fost invitat. Da, e adevărat nu am fost invitat. Așa au decis cei de la Federație. Întrebații pe ei. Nu am fost invitat. Nu sunt afectat. Eu sunt mândru că nu am fost invitat. Nimeni nu m-a invitat. Nu contează, stați liniștiți”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

”Hagi nu a fost chemat și nu a fost invitat. Cu mari eforturi a ajuns Gică Popescu. Nici el nu fusese invitat și mie mi se pare o gafă. Întrebau jucătorii de afară de Hagi. Ce reacție să aibă FRF? E rușions să meargă cei din CEx acolo și Hagi să nu meargă. Decizia lor a șocat lumea. Rușine mare”, a declarat fostul arbitru, Ion Crăciunescu la Digi Sport.

România joacă barajul cu Islanda

Deocamdată, tricolorii doar visează la EURO 2020. Până acolo mai au un hop. Meciul de baraj cu Islanda, care se joacă pe 26 martie 2020. Dacă vor câștiga vor avea încă o partidă cu Bulgaria sau Ungaria, pe 31 martie. În cazul în care ajung la turneul final, elevii lui Mirel Rădoi vor face parte din Grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Austria.

Program Grupa C, EURO 2020

Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională)
Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională
Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Citește și: S-a anunțat! Leo Messi a luat Balonul de Aur a şasea oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: