Redactia.ro
Home » Sport » S-a anunțat! Leo Messi a luat Balonul de Aur a şasea oară

S-a anunțat! Leo Messi a luat Balonul de Aur a şasea oară

S-a anunțat! Leo Messi a luat Balonul de Aur

S-a anunțat! Lionel Messi a câștigat pentru a șasea oară Balonul de Aur. Argentinianul i-a devansat pe Virgil van Dijk (Liverpool) și Cristiano Ronaldo (Juventus).

Lionel Messi a stabilit un nou record. În această seară a devenit primul fotbalist care câștigă de 6 ori prestigiosul trofeu, acordat de France Football. Cel care i l-a înmânat a fost câștigătorul de anul trecut, Luka Modric.

”Vreau să le multumesc jurnaliștilor care mi-au oferit acest trofeu, le mulțumesc colegilor de la club și de la echipa națională. Toți au contribuit mult la câștigarea acestui premiu. Primul meu trofeu Balon de Aur a fost câștigat tot la Paris. Este un moment diferit, trebuie să îi mulțumesc familiei, soției mele, copiilor mei. Nu am îndrăznit să visez, am muncit mult, au fost multe lucruri de îmbunătățit. Trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu, am fost norocos. Iubesc fotbalul și sper să rămân la acest nivel”, a spus Lionel Messi, la ceremonie.

Gest sportiv făcut de Messi

În momentul în care a fost anunțat numele său, Messi s-a ridicat și i-a strâns mâna marelui învins Virgil van Dijk. La 32 de ani, argentinianul a devenit primul fotalist care câştigă acest trofeu de şase ori, după ce s-a mai impus în 2009, 2010, 2011, 2012 şi 2015. În acest an a mai luat şi premiul FIFA The Best pentru cel mai bun jucător al anului 2019, dar şi Gheata de Aur.

Citește și: Nadia Comăneci are o pensie incredibilă! Sumele încasate de campionii României

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini