Redactia.ro
Home » Horoscop » Sfârșit de Februarie cu lacrimi pentru acești nativi. O zodie își pierde locul de muncă

Sfârșit de Februarie cu lacrimi pentru acești nativi. O zodie își pierde locul de muncă

Sfârșit de Februarie cu lacrimi pentru acești nativi. O zodie își pierde locul de muncă

Pentru patru zodii, finalul lunii februarie vine cu multe lacrimi și suferință. Mai mulți nativi vor fi greu încercați de astre la sfârșitul iernii, deși sperau că acest anotimp le va lăsa un gust plăcut. Se anunță momente dificile pentru unii, pe care nu le vor putea evita sub nicio formă. Norocul va fugi de ei în perioada următoare.

Ghinioniștii lunii februarie

Pentru trei dintre zodii, finalul lunii vine cu vești rele pe toate planurile. Deși credeau că februarie le aduce liniște și iubire, se pare că astrele nu le sunt alături acum și au de gând să le supună unor teste grele, pe care nu le vor depăși. Chiar de zilele următoare va începe să vină o avalanșă de vești rele.

Printre zodiile vulnerabile se numără Racii. Deși luna februarie a început într-o manieră promițătoare pentru ei, se pare că se încheie destul de tragic. Acești nativi riscă să rămână singuri, după ce își dau seama că nu au prea multe în comun cu partenerul de lângă ei. S-au săturat să se mintă că totul este bine, așa că vor face un pas ce speră că le va schimba viața, deși le aduce multă tristețe pentru moment.

Te-ar putea interesa și: Patru zodii se despart înainte de Ziua Îndrăgostiților. 14 februarie le prinde singure și triste

Zodia care rămâne fără job

Săgetătorii încep să primească reproșuri mari din partea familiei. Dintotdeauna au iubit munca și au pus cariera înainte de toate, ceea ce pe cei dragi deja îi scoate din minți. Tot mai multe săgeți vin către ei, care, spre finalul lunii, îi vor pune pe gânduri. Și-au dorit foarte mult să obțină rezultate notabile la serviciu, dar i-au neglijat pe cei dragi mai mult decât aceștia pot accepta. Vor fi puși chiar în situația de a alege între cele două opțiuni.

Astrologii nu au vești bune nici pentru Pești. Primesc vești rele de la locul de muncă, după ce au avut încredere în persoanele nepotrivite. După ce colegii de muncă le-au pus câteva piedici, relația cu cei de la conducere se va strica semnificativ. Nu se vor putea pune de acord cu anumite lucruri și nativii din zodia Pești vor alege calea cea mai ușoară, dar cea mai tristă: demisia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: