Redactia.ro
Home » Știri » Sfârșit tragic pentru doi tineri de 15 și 21 de ani. Prietenul lor de 17 ani i-a condus la moarte, fără permis de conducere

Sfârșit tragic pentru doi tineri de 15 și 21 de ani. Prietenul lor de 17 ani i-a condus la moarte, fără permis de conducere

Un accident teribil a avut loc la Șcheia, în județul Iași! Un adolescent de 17 ani, fără permis, a furat o mașină și a făcut-o praf. În accident au pierit prietenii lui de 15 și 21 de ani.

Doi tineri au murit, un altul se află în stare gravă

Cei trei tineri au furat un autoturism pentru o scurtă plimbare pe străzile localității în care trăiau. Nimic nu anunța o tragedie. Deși nu avea permis de conducere, adolescentul de 17 ani s-a urcat la volan. Lipsit de experiență și împins de teribilism, a apăsat pedala de accelerație. Prea mult!

Din păcate, din cauza vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un stâlp de electricitate, a lovit apoi gardul unei gospodării și a ricoșat înapoi în șanț.

Impactul a fost nimicitor. Mașina s-a răsturnat pe cupolă, iar două victime au rămas încarcerate. Este vorba despre un copil de 15 ani și un tânăr de 21 de ani. Din păcate, au pierit pe loc.

Doar șoferul a supraviețuit

La ajungerea forțelor de intervenție la locul accidentului, cea de-a treia victimă – șoferul – era conștientă, în stare de soc, cu diverse fracturi, fiind preluată de către un echipaj medical SAJ. Aceasta se află în stare gravă la spital.

„La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 3.30, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier mortal, pe DJ 208M, pe raza localității Șcheia.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că un autoturism ar fi intrat într-un stâlp electric, apoi într-un gard, o persoană fiind rănită, iar alte două au decedat.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi condus autoturismul, nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Totodată, din verificări a rezultat faptul că autoturismul care se afla parcat pe un teren de pe raza comunei Alexandru Ioan Cuza, având cheile în contact, ar fi fost sustras fără acordul proprietarului”, a informat IPJ Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: