Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Sfârșit tragic pentru un tânăr de 20 de ani: a murit înecat la Costinești

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 20 de ani: a murit înecat la Costinești

Tragedie pe litoralul românesc!Un tânăr de 20 de ani, din Buzău, a murit înecat sâmbătă, 6 iulie 2024, în staţiunea Costineşti.

Un tânăr de 20 de ani a murit la Costinești

Un tânăr de 20 de ani, din Buzău, a fost găsit înecat pe o plajă din Costineşti Cadrele medicale și militarii ISU Dobrogea au fost solicitate să intervină sâmbătă, 6 iulie a.c., în Costinești, aproape de terasa 10 steaguri.

Potrivit primelor informații, este vorba despre un tânăr înecat. Victima era turist, avea 20 de ani, și venise tocmai din Buzău pe litoral. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURB B și SAJ C2. A fost efectuat protocolul de resuscitare, însă din nefericire fără niciun rezultat. Tânărul de 20 de ani din Buzău a fost declarat decedat la scurt timp.

Tragedie și-n ziua de Florii

O tragedie a avut loc în ziua de Florii 2024, în staţiunea Mamaia! Un bărbat de aproximativ 50 de ani s-a înecat în mare, trupul acestuia fiind găsit dimineața pe plajă. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la o persoană înecată în Marea Neagră, în zona din faţa Hotelului Sulina din Mamaia.

„La data de 28 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa-Secţia de Poliţie Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apă Mării Negre se află cadavrul unui bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoană decedată nefiind identificată până în acest moment.

În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor decesului şi a identificării persoanei, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: