Redactia.ro
Home » Monden » Shakira se va muta la Miami cu fiii după despărțirea de Gerard Piqué

Shakira se va muta la Miami cu fiii după despărțirea de Gerard Piqué

Shakira se va muta la Miami cu fiii după despărțirea de Gerard Piqué

Shakira se va muta la Miami cu fiii după despărțirea de Gerard Piqué. Cei doi au semnat un acord de custodie la cinci luni după ce cei doi și-au anunțat despărțirea. Iată detaliile!

Shakira se va muta la Miami cu fiii după despărțirea de Gerard Piqué

Shakira și Gerard Piqué au ajuns la un acord de custodie în ceea cei privește pe cei doi fii ai lor, după ce s-au despărțit în iunie.

„Singurul nostru obiectiv este de a le oferi copiilor noștri cea mai mare siguranță și protecție și sperăm că își pot continua viața într-un mediu sigur și calm”, a declarat fostul cuplu într-o declarație dată marți pentru People.

„Apreciem că intimitatea lor va fi respectată”.

Cântăreața, în vârstă de 45 de ani, și fotbalistul retras, în vârstă de 35 de ani, au 2  fii, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani.

Cei doi au semnat un acord care este „cel mai bun pentru copiii lor”, conform sursei citate.

Timp de opt ani au locuit în Barcelona, dar ea și copiii se vor muta la Miami, unde locuiește toată familia ei maternă”, a explicat un apropiat pentru sursa menționată.

Shakira, mesaj de inimă frântă, după Pique

Este clar faptul că Shakira nu și-a revenit nici până acum după despărțirea de Pique, dovadă fiind clipul postat pe contul personal de Instagram. Vedeta internațională a postat un video în care este surprins piciorul unui bărbat care calcă pe o inimă sângerândă, frântă, înainte și înapoi, semn că suferința este colosală.

„Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla”, a fost mesajul postat de artistă, în dreptul filmulețului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Shakira: „Este misiunea mea numărul unu în viață”

Shakira susține că a încercat, pe cât de mult a putut, să le ascundă copiilor ei despărțirea de Pique, însă au aflat, în cele din urmă, adevărul.

„Încerc să îi protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi, ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau văd știri online și îi afectează”, a declarat Shakira pentru ELLE.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: