Redactia.ro
Home » Știri » Shakira și-a refăcut viața după scandalul cu Gerard Pique. Cine este bărbatul care i-a furat inima artistei

Shakira și-a refăcut viața după scandalul cu Gerard Pique. Cine este bărbatul care i-a furat inima artistei

GALERIE FOTO (9)

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira, celebra cântăreață columbiană în vârstă de 47 de ani, pare că și-a găsit din nou fericirea. S-a aflat și numele fostului jucător NFL care i-a furat inima frumoasei artiste.

În jurul relației dintre Shakira și Gerard Pique s-a învârtit un adevărat scandal atunci când artista l-a prins pe fotbalist că o înșală. Despărțirea de Pique în 2022 a marcat sfârșitul unei relații de 12 ani, însă acum Shakira își începe o nouă etapă în viața sentimentală.

Shakira și Julian Edelman, o nouă poveste de dragoste

După despărțirea de Gerard Pique în 2022, Shakira pare să-și fi refăcut viața alături de Julian Edelman. Cei doi au fost surprinși împreună la evenimente și apariții publice, confirmând speculațiile privind relația lor. Diferența de vârstă de 10 ani nu a fost un impediment pentru această nouă poveste de dragoste. Julian Edelman, în vârstă de 37 de ani, este un fost jucător de fotbal american.

Bărbatul este cunoscut pentru contribuțiile sale în echipa New England Patriots din NFL. După retragerea sa din sportul activ în 2021, Edelman s-a implicat în industria comentariilor sportive, devenind o figură cunoscută la Fox NFL Kickoff. Despre Shakira nu este nevoie să spui prea multe, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste. Piesele ei se află pe buzele oamenilor de pe întreg mapamondul.

Shakira și Gerard Pique, o despărțire tumultoasă

În 2010, Gerard Pique și Shakira au captivat inimile fanilor cu povestea lor de dragoste. Considerați unul dintre cele mai solide cupluri din lumea celebrităților, cei doi au format o familie frumoasă împreună. Și-au început relația lor în anul 2010, iar pentru mulți păreau a fi un cuplu stabil și solid. Cu toate acestea, în 2022, cei doi au decis să-și urmeze drumuri separate, în urma unor probleme apărute în relație. Despărțirea lor a fost un moment dificil, mai ales având în vedere cei doi copii pe care îi au împreună.

„În continuare, fac doar ce vreau! Vreau să fiu fidel doar principiilor mele. Nu am vrut să dau bani ca să îmi spăl imaginea. Au fost schimbări în viața mea. Important e că am reușit să rămân fericit. Fiecare părinte are datoria să își protejeze copiii, iar asta se aplică și în cazul meu.”, declara Pique la momentul despărțirii.

În timp ce despărțirea a fost un pas dureros, Shakira pare să-și fi găsit alinarea în brațele lui Julian Edelman. Această nouă poveste de dragoste marchează o nouă etapă în viața artistei columbiene. Această nouă poveste de dragoste marchează o nouă etapă în viața artistei columbiene. Cu toate că fanii au fost șocați de despărțirea de Pique, ei sunt încântați să vadă că Shakira găsește fericirea într-o nouă relație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: