Redactia.ro
Home » Monden » Sharon Osbourne a ajuns de nerecunoscut. Soția legendarului star rock Ozzy Osbourne pare acum o altă persoană

Sharon Osbourne a ajuns de nerecunoscut. Soția legendarului star rock Ozzy Osbourne pare acum o altă persoană

GALERIE FOTO (4)

Timpul a schimbat-o mult pe Sharon Osbourne! Soția legendarului Ozzy Osbourne pare acum o cu totul altă persoană față de cea din tinerețe, atunci când și-a unit destinul cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști rock din lume.

Sharon Osbourne s-a căsătorit cu legendarul star rock de la Black Sabbath, Ozzy Osbourne, pe data de 4 iulie 1982. Asta înseamnă că anul acesta vor sărbători 39 de ani de căsătorie! Într-o fotografie de la magica zi, împărtășită cu fanii de pe Internet de fiica lor, Kelly Osbourne, atât Ozzy, cât și Sharon sunt total de nerecunoscut. Șocul a fost mare, mai ales când fanii au văzut-o pe soția artistului, care în pozele din tinerețe chiar pare o altă persoană!

Sharon Osbourne a ajuns de nerecunoscut

Și dacă majoritatea fanilor lui Ozzy Osbourne l-ar fi recunoscut pe artistul lor preferat, chiar și cu părul deschis la culoare și abordând un stil vestimentar al anii ’80 cu totul altul față de costumele complet negre cu care și-a obișnuit publicul, ceea ce a atras mai mult atenția a fost… altcineva. Este vorba chiar de femeia care i-a fost aproape în toți acești 39 de ani împreună.

Sharon Osbourne pare acum cu totul alta, dacă ne uităm puțin peste pozele de la nunta cu Ozzy. De la culoarea și modul în care își purta părul și până la forma feței, Sharon de azi nu mai seamănă cu ce din tinerețe. Puțini ar reuși s-o recunoască pe soția lui Ozzy.

La aniversarea de 35 de ani de căsnicie, în 2017, Sharon Osbourne a postat pe Instagram o poză din tinerețe cu iubitul său soț, Ozzy, însoțită de un mesaj emoționant:

„Mulțumesc, Ozzy, pentru 35 de ani nebuni și minunați! Iată următorul capitol din viața noastră. Te iubesc mai mult azi decât ieri. Amintește-ți întotdeauna: Tu porți inima în a ta, îmbătrânește și are nevoie de protecție. Aniversare fericită.”

În același an, cuplul și-a reînnoit jurămintele la Las Vegas. Sharon și Ozzy Osbourne au decis să organizeze ceremonia în secret, fără să le spună nici măcar celor trei copii ai lor. Însă totul s-a aflat de pe rețelele de socializare, unde Sharon a postat o poză după marele eveniment.

De data aceasta, Ozzy a purtat un costum de culoare închisă, la care a asortat o cravată mov, iar Sharon a păstrat albul din ziua nunții, dar la care a “asortat” bobul de roșcat aprins pe care îl recunosc acum fanii.

Reînnoirea jurămintelor pentru soții Osbourne a fost o reală ocazie de a-și sărbători dragostea unul pentru celălalt.

Ozzy a declarat, pentru publicația Hello!, despre a doua nuntă cu Sharon: „Acesta este un nou început. Cred că toată lumea ar trebui să-și reafirme căsnicia. Am ieșit din ceremonie simțindu-mă complet revigorat, știu că soția mea mă iubește și știe cât de mult o iubesc. Sunt emoționat pentru orice ne rezerva viitorul”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: