Redactia.ro
Home » Știri » Show total în cluburile de lux după ce s-a aflat că Florin Salam nu a murit. Melodiile lui au răsunat

Show total în cluburile de lux după ce s-a aflat că Florin Salam nu a murit. Melodiile lui au răsunat

A fost show total în cluburile de lux după ce s-a aflat că Florin Salam nu a murit. Într-un local de lux din Mamaia, melodiile lui au răsunat la primirea veștii că „regele manelelor nu a murit”. Iată momentul!

Show total în cluburile de lux după ce s-a aflat că Florin Salam nu a murit

La primirea veștii că „regele” nu a murit, petrecăreții din cluburile de lux, dar și organizatorii evenimentelor au fost în extaz, așa că au sărbătorit pe muzica lui Florin Salam! Pe ecranele clubului a apărut mesajul: „REGELE TRĂIEȘTE”.

@aurasflorea95

😎

♬ sunet original – Auraş Florea

Tinerii din Nuba au renunțat la muzica obișnuită de club și au petrecut minute bune pe muzica „regelui manelelor”.  În boxe au răsunat celebrele melodii ”Saint Tropez” și ”Zâna zânelor”. Petrecăreții și-au scos telefoanele mobile și au aprins blițurile. Mulți au filmat momentelem care ulterior au devenit virale pe rețelele sociale.

Și tinerii care erau în Loft au sărbătorit într-un mare fel. Au dansat și au cântat și au dat focuri de artificii în cinstea lui Florin Salam.

Cum a ajuns știrea că Florin Salam a murit în aproape toată presa

Pe site-ul știrileprotv.ro a apărut știrea conform căreia Florin Salam a murit. Nu după mult timp, familia lui Florin Salam a reacționat. Betty, fiica manelistului, a infirmat această informație și a spus că tatăl ei este bine. Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a manelistului Florin Salam din cauza consumului de droguri. Informaţia a fost preluată de mai multe site-uri din România, dar a fost dezminţită ulterior de familia manelistului și apoi însuși de Florin Salam.

Florin Salam s-a infectat cu Covid și a ajuns la spital, acuzând probleme respiratorii. Cântărețul a filmat și transmis un clip video de pe patul de spital pentru a-i liniști pe toți. A spus că e bine, că a reușit să depășească perioada cea mai dificilă și că în câteva zile se va întoarce acasă.

Mesajul transmis de Florin Salam după știrea care a speriat România

Florin Salam a ținut să lămurească lucrurile, după ce s-a spus că a murit. Celebrul manelist a făcut un video, pe care l-a postat pe Facebook, pentru a lămuri întreaga situație și pe toată lumea. Iată care au fost primele declarații oficiale făcute chiar de ”regele manelelor”.

Vă salută cu respect Florin Salam. Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru tot ce înseamnă neamurile mele din provincie, referitor la zvonurile care circula prin presă. Este foarte important…știti ca de cateva zile…, dar cei din presa, imi cer scuze, ca nu vreau sa se supere pe mine, formuleaza mult peste situația prezentă. Ce pot sa va spun…am facut acest video pentru familia mea, care este in alerta, care nu stie de sanatatea mea”, continuarea mesajului aici.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: