Redactia.ro
Home » Monden » Shurubel, despre revenirea Adelei Popescu la „Vorbește lumea”: „O formulă de patru…”

Shurubel, despre revenirea Adelei Popescu la „Vorbește lumea”: „O formulă de patru…”

Shurubel, despre revenirea Adelei Popescu la „Vorbește lumea”: „O formulă de patru...”

Shurubel a discutat cu presa despre revenirea Adelei Popescu la „Vorbește lumea”. Iată detaliile despre o posibilă formulă de patru prezentatori!

Shurubel: „Contează foarte mult să râdem unii cu ceilalți”

În prezent, emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, este prezentată de Shurubel, Andrei Lăcătuș pe numele său real, alături de Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, după ce Adela Popescu a plecat pe postul de prezentatoare a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, din cadrul aceluiași trust.

Cu sufletul deschis și extrem de sincer, Shurubel a oferit detalii din viața de prezentator, de la superstițiile pe care le are înainte de a intra în emisie, până la modul în care relaționează cu colegii săi de platou:

„Am o superstiție. Dacă îmi face Cocuța (colega noastră de la platou) ceaiul cu două pliculețe de mușețel, două de tei și două de sunătoare, atunci o să fie o emisie bună.

În rest, e important să avem o stare bună de când intrăm în studio, batem palma cu toți colegii de la camere și sunet, după care urcăm la garderobă unde ne vedem cu Nicolle a noastră și probăm tot felul de nebunii de haine.

Ajungem apoi la machiaj și păr, unde Ioana Lauper are mereu o poveste funny și Ioana Căprioara sau Rebeca ne dă cu pudră de zâne. Sau cel puțin mie asta mi-au zis că au acolo.

Când ajungem în fața camerelor, contează foarte mult să râdem unii cu ceilalți, eu, Bogdan, Lili și colegele din regie care ne spun glume în cască. Am putea să facem trei seriale de comedie cu discuțiile pe care le avem în cască înainte de emisie sau în pauze. Deci da, Lili s-a integrat super bine și rapid”, a povestit acesta pentru Click!

Shurubel își dorește ca Adela Popescu să revină în platou

Shurubel susține că își dorește ca Adela Popescu să revină în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, însă recunoaște că se bucură pentru reușitele fostei sale colege și că este important să facă ceea ce-i aduce plăcere în viața de zi cu zi:

„Fix acum câteva zile vorbeam cu Lili și cu Bogdan după emisiune și le ziceam că mi-ar fi plăcut mult să fi avut o formulă de patru ca să fie și Adela cu noi să se bucure de atmosfera asta.

Am mai tot vorbit cu Ade, fiindcă simt că ne-am legat foarte frumos în anul pe care l-am petrecut împreună, dar în același timp știu că are proiecte faine și mă bucur pentru ea când o văd pe Instagram pe vreo plajă însorită lângă copiii ăștia superbisimi ai ei! De soțul ei perfect nici nu mai pomenesc! Te pupăm, Ade!”, a concluzionat prezentatorul pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: