Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Și-a abandonat bebelușul într-o casă părăsită. Ce s-a întâmplat cu copilul îți înmoaie sufletul

Și-a abandonat bebelușul într-o casă părăsită. Ce s-a întâmplat cu copilul îți înmoaie sufletul

GALERIE FOTO (2) Și-a abandonat bebelușul într-o casă părăsită. Ce s-a întâmplat cu copilul îți înmoaie sufletul

Și-a abandonat bebelușul. La nici un an de la venirea sa pe lume, o copilă s-a trezit singură într-o casă părăsită. Înfometată și înfrigurată micuța a plâns ore în șir. Vecinii au auzit scâncete din interiorul casei. Au observat că lumina nu era niciodată aprinsă, însă au lăsat să treacă timpul până când au decis să intre și să verifice.

Când au pătruns acolo, locuitorii orașului rusesc Yaroslavl, au rămas fără cuvinte. Micuța era pe podeaua murdară și era clar că stătuse acolo timp de câteva zile. Au dus-o de urgență la spital unde a primit îngrijiri. După investigație s-a descoperit că numele micuței era Liza Verbitskaya. Părinții săi erau de negăsit.

Și-a abandonat bebelușul într-o casă părăsită. Ce s-a întâmplat cu copilul îți înmoaie sufletul

În același spital, în rezerva alăturată, o mamă avea grijă de fiul ei bolnav. Zi și noapte păzea la căpătâiul puiului ei. Într-o seara, Inna Nika a auzit-o pe micuța Liza plângând. A mers să vadă ce se întâmplă, iar acolo instinctul ei de mamă a îndrumat-o să o ajute. De atunci, a mers zilnic să o viziteze pe micuță. Îi ducea hăinuțe și ce îi era necesar. Însă, când Liza s-a făcut bine, a fost mutată într-un centru de plasament.

Inna Nika a mers să o viziteze la centrul unde a fost mutată. Însă, când a ajuns acolo a știut că trebuie să o adopte pe micuța Liza. A luat-o acasă și i-a oferit tot ce a avut mai bun și frumos. La 10 ani, Liza a devenit o domnișoară frumoasă cu o carieră în modelling. A câștigat mai multe concursuri de talente. Însă, în spatele acestui copil minune a stat o traumă în urma părăsirii pe care a suferit-o. Ani de zile a mers la psiholog pentru că micuța nu suporta zgomote puternice în jurul ei.

Citește și: Andreea Bălan, de urgență la spital! Clara a înghițit ceva și a leșinat

După ce a ajuns celebră în toată Rusia, mama naturală a vrut să reia legătura cu ea. Însă s-a lovit de răspunsul fetei. Liza are numărul ei de telefon, însă se mai gândește dacă vrea să o cunoască pe cea care a părăsit-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini