Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Și-a cumpărat casă nouă, dar a avut parte de șocul vieții sale! Ce a găsit în groapa din spatele casei

Și-a cumpărat casă nouă, dar a avut parte de șocul vieții sale! Ce a găsit în groapa din spatele casei

GALERIE FOTO (2)

Povestea unui bărbat a devenit virală pe Internet! Totul a pornit acum câțiva ani, când și-a cumpărat o casă nouă! Însă la ceva timp distanță, proprietarul avea parte de șocul vieții lui, când a dat peste o groapă în spatele curții sale.

Anthony Doolin și-a cumpărat o casă nouă în urmă cu câțiva ani, dar nu și-a dat seama nicio clipă ce surpize ascunde proprietatea sa. Abia când s-a rătăcit în jurul celor 16,5 hectare de teren pe care e amplasată reședința, a făcut descoperirea uluitoare.

Și-a cumpărat casă nouă, dar a avut parte de șocul vieții sale

Bărbatul a fost șocat să găsească o mină de aur, la propriu, în spatele casei! „Nu ni s-a zis nimic despre asta, am găsit-o acolo pur și simplu, într-o zi.”, a precizat Doolin.

La momentul descoperirii, proprietarul a mărturisit că s-a gândit la el ca la personajul de film Indiana Jones, când a dat peste mine.

Și se pare că moșia, cumpărată cu 1,35 milioane de dolari, echivalentul a 745.000 lire sterline, care se află la doar 12 mile de cartierul central de afaceri din Brisbane, Australia, găzduiește numeroase alte mine.

„Au existat multe activități miniere la începutul secolului și în acele dealuri există destul de multe mine. Are o adâncime de aproximativ șase metri și este încă intact”, a mai explicat proprietarul locuinței din Brisbane, Australia.

Chiar dacă pare incredibil, locația nu a avut “noroc” de un proprietar cu simțul aventurii. Așa se face că Doolin și-a exprimat dorința de a vinde proprietatea, în ciuda descoperirii spectaculoase. Așadar, mina descoperită nu a fost exploatată în căutarea aurului prețios.

Doolin s-a despărțit de uimitoarea proprietate cu un regret, totuși.

Evaluată acum la 1,65 milioane de dolari, echivalentul a 922.000 de lire sterline, prețul ușor “umflat” nu a stârnit interesul niciunui cumpărător. Mama lui Doolin, cea care s-a ocupat de vânzare, a fost nevoită să lase prețul la valoarea sa inițială, adică fix suma de 1,35 milioane de dolari pe care o plătise pentru noua casă, fără să se bucure de niciun profit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: