Redactia.ro
Home » Știri » Şi-a filmat propria lui MOARTE. A intrat în balustradă cu 293 km/h. Bolidul s-a făcut ŢĂNDĂRI! (VIDEO)

Şi-a filmat propria lui MOARTE. A intrat în balustradă cu 293 km/h. Bolidul s-a făcut ŢĂNDĂRI! (VIDEO)

Un tânăr teribilist din Italia şi-a filmat propria lui moarte. El a gonit, pe autostradă, cu o viteză ameţitoare, de 293 km/h, dar a sfârşit în balustrada drumului. Şoferul a murit pe loc.

În dreapta se afla un prieten care a filmat întreg momentul, inclusv impactul, în timpul unei transmisiuni live pe Facebook. Amicul a fost şi el rănit grav şi transportat de urgenţă la clinica Tor Vergata.

Era recunoscut pentru teribilismul său

Înainte de accident tânărul se mai filmase conducând cu viteză ameţitoare şi era cunoscut ca un iubitor de adrenalină. Cinci luni mai târziu, teribilismul l-a costat viața.

Tragedia fără margini s-a produs chiar în timp ce tinerii filmau și transmiteau live pe Facebook cursa nebună. Pe imagini se observă cum prietenul şoferului filmează indicatorul electronic al kilometrajului, apoi mașina se răstoarnă într-un zgomot asurzitor și filmarea se întrerupe brusc.

Prietenii i-au adus un omagiu

Se pare că şoferul care a murit era o mică vedetă locală. Prietenii i-au adus un omagiu la câteva zile după accident şi au decis să deseneze pe un perete întreg al unui bloc din cartierul în care locuia chipul acestuia.

Numai că autoritățile au decis că pictura trebuie să fie să fie ștearsă, o decizie care a stârnit nemulțumirea celor care au realizat-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: