Redactia.ro
Home » Știri » Si-a pierdut inelul de logodna acum 15 ani. De ce surpriza a avut parte…

Si-a pierdut inelul de logodna acum 15 ani. De ce surpriza a avut parte…

Si-a pierdut inelul de logodna acum 15 ani. De ce surpriza a avut parte…In urma cu 15 ani, Lisa Phelps din Kentucky isi pierdea inelul de logodna. Ea si sotul ei au cautat bijuteria peste tot, insa fara succes, astfel ca, au fost nevoiti sa se obisnuisca cu gandul ca nu mai poate fi gasit.

Lisa Phelps din Kentucky a marturisit ca sotul ei a incercat sa o consoleze cu un alt inel. „Ne-am uitat peste tot. Am rulat umerașe de sârmă, am verificat gaura din chiuvetă și am acceptat în cele din urmă că a dispărut. Am crezut că a dispărut. Soțul meu a înlocuit inelul la aproximativ un an… dar originalul este întotdeauna cel mai bun”, marturisea Lisa Phelps, suparata ca isi pierduse inelul de logodna.

Inelul a aparut dupa 15 ani

Insa, dupa o asteptare de mai bine de 15 ani, inelul a aparut ca prin minune in viata cuplului american, iar cei care au gasit bijuteria au fost muncitorii care renovau casa. Se pare ca inelul buclucas statea ascuns in baie, dupa spusele muncitorilor care au reparat incaperea cu pricina. “Am fost profund afectată de pierderea inelului. Pentru soțul meu, este o bijuterie… dar pentru mine am pierdut o parte din noi, o parte a relației noastre”, declara Lisa la vederea bijuteriei reaparute in viata sa.

„Ne-am uitat peste tot. Am rulat umerașe de sârmă, am verificat gaura din chiuvetă și am acceptat în cele din urmă că a dispărut. Am crezut că a dispărut. Soțul meu a înlocuit inelul la aproximativ un an… dar originalul este întotdeauna cel mai bun.“Am fost profund afectată de pierderea inelului. Pentru soțul meu, este o bijuterie… dar pentru mine am pierdut o parte din noi, o parte a relației noastre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: