Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Și-a schimbat buletinul pentru că expirase, însă când a fost să-l ridice a avut parte de o surpriză! Cum a ieși o tânără în fotografia actului de identitate: ”Și-au bătut joc de mine”

Și-a schimbat buletinul pentru că expirase, însă când a fost să-l ridice a avut parte de o surpriză! Cum a ieși o tânără în fotografia actului de identitate: ”Și-au bătut joc de mine”

GALERIE FOTO (3) Și-a schimbat buletinul pentru că expirase, însă când a fost să-l ridice a avut parte de o surpriză! Cum a ieși o tânăr în fotografia actului de identitate: ”Și-au bătut joc de mine”

O tânără a avut parte de șocul vieții ei după ce și-a schimbat actul de identitate! A crezut că fotografie ei era reușită, dar când a fost să-l ridice a avut parte de o surpriză!

Și-a schimbat buletinul, însă când a fost să-l ridice a avut parte de o surpriză

Pozele pentru actele oficiale, cum ar fi cele din buletin sau din permisula de conducere, sunt deseori dezastruoase. Oamenii ies oribil în fotografii, fiind o parte ciudată a vieții de adult. Oamenii sunt nevoiți să trăiascu cu aceste fotografii câțiva ani până când acestea sunt schimbate, iar acest lucru poate să fie foarte deranjant.

Deși mulți trec cu vederea acest lucru, pentru o tânără din Statele Unite ale Americii, situația e dincolo de simpla poză care a ieșit puțin mai urât. Chelsey Ramos avea 27 de ani atunci când a fost să-și schimbe buletinul pentru că expirase. După ce a depus actele a mers să își facă poza și a fost foarte mulțumită de cum ieșise, așa că și-a dat acordul pentru a putea fi folosită pentru noua carte de identitate.

Totuși, atunci când s-a întors pentru a-și ridica actul, a avut un adevărat șoc: chipul ei era deformat, imaginea fusese procesată incorect. Prima ei reacție a fost una de șoc, asta pentru că îi făcuseră o frunte imensă care era chiar mai mare decât chipul ei.

”Și-au bătut joc de mine”, a declarat aceasta.

La scurt timp după ce a analizat problema, tânăra s-a amuzat copios, după care a cerut refacerea actului de identitate.

Chelsey Ramos şi prietenul ei plănuiesc să meargă în Germania

Ramos şi prietenul ei plănuiesc să meargă în Germania în luna septembrie, doar a fost nevoie de actul de identitate. Tânăra a parcurs toate formalităţile, printre care şi şedinţa foto pentru act și nu se aștepta că va avea o problemă.

La sfârşitul lunii iulie, Chelsey Ramos şi-a primit prin poştă buletinul. Când l-a deschis nu s-a recunoscut.

”Chelsey a fost şocată”, a declarat prietenul femeii. Asta deoarece cu acel act de identitate nu ar fi reuşit să treacă nicio graniţă. Bărbatul a considerat, însă, că situaţia este hazlie.

El a publicat imaginea pe Reddit şi s-a viralizat. Gulmele nu au întârziat să apară. ”E clar, e o călătoare în timp din Egiptul antic!”, a scris un utilizator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: