Redactia.ro
Home » Monden » Și-au spus ADIO?! Un cuplu de la Mireasa ar fi divorțat: „Sunt despărțiți de mai bine de două săptămâni”

Și-au spus ADIO?! Un cuplu de la Mireasa ar fi divorțat: „Sunt despărțiți de mai bine de două săptămâni”

GALERIE FOTO (7) Și-au spus ADIO! Un cuplu de la Mireasa ar fi divorțat Sunt despărțiți de mai bine de două săptămâni

Și-au spus ADIO?! Un cuplu de la Mireasa ar fi divorțat. Un cuplu îndrăgit de la Mireasa și-ar fi spus adio, la aproape un an de la căsătorie. Deși telespectatorii se așteptau ca cei doi să-și intemeieze o familie, se pare că neînțelegerile au apărut între ei și au decis să divorțeze. Este vorba despre cuplul Marian și Andreea, concurenți în sezonul trei al emisiunii Mireasa.

Și-au spus ADIO?! Un cuplu de la Mireasa ar fi divorțat: „Sunt despărțiți de mai bine de două săptămâni”

Fanii emisiunii Mireasa sunt surprinși. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale emisiunii Mireasa s-ar fi despărțit la aproape un an de la căsătorie. Este vorba despre Andreea și Marian, concurenti în sezonul trei al emisiunii. În ultimele zile, pe rețelele de socializare, fanii și susținătorii cuplului au realizat că cei doi nu mai postează poze impreună și evită să răspundă la întrebările referitoare la relația lor. O fană a celor doi a lansat ipotează conform căreia cei doi s-ar fi despărțit în urmă cu două săptămâni și urmează să divorțeze. „Nu răspunde! Sunt despărțiți de mai bine de două săptămâni. Divorțează! Ea stă la apartament singură și el la părinți.” este comentariul altei fane de pe același grup al emisiunii.

De asemenea, una dintre fanele emisiunii Mireasa a scris că cei doi evită să răspundă la
întrebările cu referire la acest subiect.„Dacă nu s-ar fi despărțit, de ce nu răspunde că sunt împreună (la o poză postată acum o oră) Ba chiar a limitat și comentariile, să nu mai fie întrebat. Fără foc nu iese fum. De obicei erau amândoi activi în comentarii. El postează numai singur. Ieri, într-un live era întrebat dac de ea, dar a evitat să răspundă.”a scris una dintre fanele „Mireasa” pe unul dintre grupurile emisiunii.

Marian și Andreea s-au stabilit la Maramureș

După cununia civilă din Finala Mireasa 3, Andreea și Marian au decis sa meargă la Maramureș, acolo unde s-au stabilit. Marian a dus-o pe soția sa la bunicii lui, acolo unde a fost primită cu brațele deschise. Andreea a fost extrem de fericită când a auzit că este plăcută de rudele partenerelui său și a fost foarte fericită să afle că este născută în aceeași zi cu cel care l-a crescut pe Marian de mic. „Dacă nu ne plăcea, spuneam – mă, nu ne place! -, dar ți-am zis întotdeauna că e drăguță, că e simpatică, că e deșteaptă. Asta vrem noi, o fată să ne înțelegem bine!”, a zis bărbatul despre Andreea.

În urmă cu câteva luni, Andreea declara că este fericită alături de Marian și se înțelege bine cu părinții lui. Marian și Andreea au fost atrași unul de celălalt încă de la prima întâlnire. Prima noapte în care concurentii emisiunii au petrecut impreuna a adus la oficializarea legăturii lor. Atunci cei doi s-au sărutat și relația lor a început. Momentan nu se știe dacă cei doi s-au despărțit, sau doar trec printr-o perioadă dificilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: