Redactia.ro
Home » Știri » Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România! Ce se întâmplă în aceste momente la Cimitirul Bellu

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România! Ce se întâmplă în aceste momente la Cimitirul Bellu

Cu ce este îmbrăcată Rona Hartner în ultima ei călătorie? Astăzi are loc înmormântarea regretatei artiste

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România! Iată ce se întâmplă în aceste momente la Cimitirul Bellu!

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în România

Astăzi, 29 noiembrie 2023, România se întristează într-un mod profund, întrucât trupul neînsuflețit al celebrei actrițe Rona Hartner a ajuns în țară pentru a-și găsi odihna veșnică. Prietenii, familia și fanii ei se adună pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care a fost o adevărată legendă a cinematografiei românești.

Rona Hartner, un nume strălucitor în lumea filmului și a artei scenice, ne-a părăsit în ziua de joi, 23 noiembrie 2023, după o îndelungată și grea bătălie cu cancerul. Această tragică pierdere a întristat inimile multora, dar familia ei a dorit să îi îndeplinească ultima dorință și să o aducă din Franța în România, țara pe care a iubit-o atât de mult. Rona Hartner urmează să fie înmormântată la Cimitirul Bellu din București.

Sora Ronei Hartner, Rinda, a oferit detalii despre ceremonia de înmormântare care va avea loc vineri, pe 1 decembrie, la ora 12:00. Ea a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, în care a menționat că Rona va fi prezentă la capela Cimitirului Bellu din București de miercuri până vineri, când va fi condusă pe ultimul său drum pentru a se odihni alături de strămoșii lor. Este un moment profund emoționant pentru familia Hartner, dar și pentru toți cei care au admirat talentul și personalitatea Ronei Hartner.

„Sunt Rinda. Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către ţara ei iubită, va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12:00, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noştri”, a scris Rinda Hartner, pe Facebook.

Sursa foto: Cancan

Ce se întâmplă în aceste momente la Cimitirul Bellu

În aceste momente, Cimitirul Bellu Catolic devine locul de adunare pentru familia îndurerată, prietenii apropiați și fanii Ronei Hartner, care își doresc să îi aducă un ultim omagiu actriței iubite.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost ținut timp de 6 zile la Toulon, în Franța, unde muzicienii și prietenii actriței i-au făcut o slujbă de comemorare emoționantă.

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: