Redactia.ro
Home » Monden » Silvia Chifiriuc, motivul divorțului dintre Mioara și Petre Roman? Ce a spus fostul premier: ”Mi-am pierdut mințile”

Silvia Chifiriuc, motivul divorțului dintre Mioara și Petre Roman? Ce a spus fostul premier: ”Mi-am pierdut mințile”

GALERIE FOTO (6)

Petre Roman a spus adevărul.  Silvia Chifiriuc să fi fost în spatele divorțului dintre Mioara Roman și Petre Roman? Fostul premier a recunoscut. 

 

Silvia Chifiriuc, motivul divorțului dintre Mioara și Petre Roman?

Vestea divorțului dintre Mioara și Petre Roman  a venitca un adevărat șoc în lumea mondenă, după o căsnicie de mai bine de 30 de ani. Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, Petre Roman și-a deschis sufletul și a vorbit mai deschis ca niciodată despre fosta sa soție, dar mai ales despre motivul pentru care cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Petre Roman a mărturisit că a fost alături de Mioara la bine și la rău, dar că, la un moment dat, lucrurile dintre cei doi nu au mai mers, astfel că au decis să pună capăt relației. Mai mult, Tatăl Oanei Roman are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a mărturisit Petre Roman în cadrul unei emisuni TV.

Petre Roman a mai spus că s-a îndrăgostit foarte tare de Silvia, dar a demontat zvonurile potrivit cărora actuala sa soție ar fi fost femeia pentru care acesta i-ar fi spus adio Mioarei Roman. Fostul premier al României a declarat că Silvia este femeia care i-a luat mințile, dar, mai ales, că a fost dragoste la prima vedere și că s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Însă, nu, acesta nu a fost atras doar de aspectul fizic, ci și de calitățile frumoasei artiste. Fostul premier consideră că Silvia este sufletul său pereche.

“Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a mai declarat fostul premier al României.

 

Ce spunea Silvia Chifiriuc despre soțul ei

Silvia Chifiriuc a vorbit despre perioada de început a relației lor și a declarat că niciodată nu i-a fost ușor, având în vedere notorietatea soțului său, dar și faptul că venea după o căsnicie de 34 de ani:

„Când Petre a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună, m-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu”, a mărturisit Silvia Chifiriuc.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: