Redactia.ro
Home » Monden » Silviu Prigoană tună și fulgeră. Cu ce l-a scos din minți fosta soție, Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană tună și fulgeră. Cu ce l-a scos din minți fosta soție, Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană tună și fulgeră la adresa fostei sale soții, Adriana Bahmuțeanu. Aceasta se pare că l-a călcat iar pe nervi pe afacerist. Dacă erați de părere că „telenovela anilor 2000” creată în jurul cuplului Prigoană-Bahmuțeanu s-a terminat, iată că cei doi demonstrează contrariul. Certurile în direct la TV dintre cei doi au revenit în trend.

Silviu Prigoană, acuzații grave la adresa Adrianei Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a acordat un interviu unui post TV unde a făcut mai multe declarații la adresa fostei sale soții. Afaceristul a avut nenumărate motive de reproș față de mama copiilor săi. Acesta susține că el este cel care are grijă ca cei doi băieți să mănânce sănătos, chiar el gătindu-le. Silviu Prigoană o acuză pe Adriana Bahmuțeanu că este neglijentă față de copii și că aceasta preferă să le comande mâncare nesănătoasă din oraș în loc să le gătească ceva.

După ce a decedat mama l-am mutat și pe tata la mine. Ne-a prins pandemia aici pe toți. Am renunțat la tot personalul pentru că asta a fost voința tatălui meu. Eu am fost mamă, tată, bucătăreasă, spălătoareasă… A fost foarte complicat în perioada respectivă. Șase luni nu am avut nimic, nici menajeră. A fost totuși o perioadă fructuoasă din punct de vedere al relaționării între copii și bunic, între mine și tata, între mine și copiii. Au stat la mama lor vreo 2 ani și jumătate timp în care ne-am văzut sporadic. (…) Am gătit ciorbă, supă, fripturi. Trebuia să fac mâncare gătită la copii. Trebuia să mă orientez înspre regimul lui alimentar pentru că el nu are voie să mănânce supracaloric. La mămică lor e simplu: dăm telefon, vine pizza și toată lumea e fericită. Aici nu e așa. A mâncat 3 ani de zile încontinuu pizza. „, a declarat Silviu Prigoană.

Cum se simt copiii după ce de trei ani locuiesc cu tatăl

Silviu Prigoană își crește băieții de aprope 3 ani de zile. Adriana Bahmuțeanu a fost de acord ca cei doi fii ai ei să meargă să locuiască cu tatăl lor pentru a le oferi și acesta o educație. Silviu Prigoană a menționat că cei doi nu au avut niciun fel de problemă de sănătate de când se află sub tutela lui și că de fiecare dată când merg la Adriana se întorc cu complicații de sănătate. Acesta a mai precizat că cei doi copii ai lui studiază intens limbi străine.

De când sunt la mine, de trei ani de zile n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă 2 zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile. Acum facem eforturi să ne menținem. (…) Copiii mei s-au apucat singuri să învețe japoneză și chineză. Am încercat fiind diferență de aproape 4 ani între ei să stea mai mult separat și să aduc să fie fiecare cu gașca lui. (…) Probabil ei învață limbile astea ca să se ascundă de mine să nu înțeleg eu sau probabil să aibă comunicare cu mama lor. Da (n.r. – spune că Adriana vorbește limbi străine). Păi dacă nu înțelege ce nu e bine pentru copiii lor, copiii iau atitudine și se specializează.„, a mai precizat Silviu Prigoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: