Redactia.ro
Home » Știri » Simina Loica, fosta iubită a lui Jador dă cărțile pe față. Ce spune bruneta despre despărțirea artistului de Oana Ciocan

Simina Loica, fosta iubită a lui Jador dă cărțile pe față. Ce spune bruneta despre despărțirea artistului de Oana Ciocan

Fosta iubită a lui Jador, Simina Loica, a făcut dezvăluiri uluitoare despre despărțirea artistului de Oana Ciocan, oferind o perspectivă interesantă asupra relației lor. Cei doi foști concurenți de la Survivor All Stars erau logodiți și aveau planuri mari pentru viitor, dar au hotărât să se despartă, deoarece lucrurile nu au decurs conform așteptărilor. Acum, fosta parteneră a manelistului a spus ceea ce mulți nu au avut curajul să spună. 

Jador și Oana Ciocan au avut o relație de câteva luni și s-au logodit. Deși fanii lor sperau să îi vadă la altar, cei doi au hotărât să se despartă. Simina Loica, fosta iubită a manelistului, este convinsă că relația nu ar fi durat, având în vedere că Jador și-a cerut în căsătorie toate iubitele.

Ce spune Simina Loica despre relația lui Jador cu Oana Ciocan 

Simina Loica și Jador au fost împreună cu câțiva ani în urmă, după ce s-au întâlnit pe platourile show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”. Chiar și după despărțire, cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre, dar în cele din urmă au decis să se despartă definitiv.

Fosta parteneră a manelistului nu a fost deloc surprinsă în momentul în care Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan. Bruneta era mai mult decât convinsă că relația lor nu va rezista, în ciuda speculațiilor că vor ajunge la altar. Simina Loica este de părere că există o posibilitate de împăcare după despărțirea lor recentă și foarte mediatizată.

„Știam că am dreptate. Am auzit, da. Ce să mai spun? Nu am nimic de comentat. Știu că am avut dreptate, dar nu mai am ce să spun! Cine știe, poate că acum se vor împăca. Mai știi?”, a mărturisit Simina Loica, conform viva.ro.

Acum câteva luni, Simina Loica și-a spus părerea despre decizia fostului ei iubit de a o cere în căsătorie pe Oana Ciocan. Ea a spus că Jador are obiceiul de a-și cere toate iubitele în căsătorie. Manelistul le promitea stabilitate și dorea să întemeieze o familie, însă promisiunile se încheiau cu despărțiri.

„A cerut-o de soție? Știu că spun că se căsătoresc, dar ce părere să am eu? Eu nu am văzut-o în realitate, dar am înțeles că e o fată finuță. Eu știu că lui genul acesta de femeie îi place. Îi transmit ‘casă de piatră’ și să nu fie cu asta, ca și cu celelalte. Pentru că eu știu că în ultimul timp pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste și să facă copii cu ele. Și s-a sfârșit cu despărțire și cu… Cum face el!”, a mai dezvăluit Simina Loica, în urmă cu ceva timp, pentru sursa citată anterior.

Istoria relațiilor lui Jador

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, este cunoscut nu doar pentru cariera sa muzicală de succes, dar și pentru viața sa amoroasă tumultoasă. De-a lungul timpului, artistul a fost implicat în mai multe relații mediatizate, fiecare având propriile suișuri și coborâșuri.

În trecut, relația lui cu Simina Loica a fost una dintre cele mai discutate în presă, având numeroase momente tensionate și împăcări repetate. Totuși, niciuna dintre relațiile sale nu a rezistat testului timpului. Fosta lui iubită, Simina, a fost cea care a făcut lumină asupra tiparului comportamental al lui Jador în relațiile sale, subliniind tendința acestuia de a se logodi rapid, dar și de a încheia relațiile la fel de repede.

Conform Siminei, Jador este cunoscut pentru impulsivitatea sa în a face promisiuni mari în relațiile sale, dar și pentru lipsa de consecvență în a le duce la bun sfârșit. Fosta iubită a artistului este convinsă că obiceiurile sale de a se implica rapid și intens în relații, dar și de a se retrage la fel de rapid, sunt un factor major care a contribuit la eșecul logodnei cu Oana Ciocan.

Până în prezent, Jador nu a făcut declarații publice detaliate despre motivele despărțirii de Oana Ciocan. Cu toate acestea, în interviurile anterioare, artistul a vorbit despre dificultățile de a menține o relație în lumina reflectoarelor și despre presiunile constante la care sunt supuse cuplurile celebre.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: