Redactia.ro
Home » Știri » Simona Filip, în centrul atenției în Italia după ce ar fi înșelat un bătrân din Milano. Femeia i-a lovit cu poșeta pe jurnaliștii italieni în România

Simona Filip, în centrul atenției în Italia după ce ar fi înșelat un bătrân din Milano. Femeia i-a lovit cu poșeta pe jurnaliștii italieni în România

Simona Filip. Foto: Facebook

Mediaset, liderul industriei mass-media comerciale din Italia, a fost recent în centrul unui caz mediatic intens, implicând un bărbat în vârstă de 79 de ani, Francesco Tiella, și o femeie româncă, Simona Margăian, acum Filip. Această poveste, care a captat atenția publicului larg, a fost detaliată printr-un reportaj difuzat pe larg de televiziunea italiană, prezentând un caz complex de înșelăciune și manipulare emoțională.

I-ar fi luat sute de mii de euro

Francesco Tiella, un cetățean milanez, ar fi fost victima unei fraude de 780.000 de euro, sumă pe care a pierdut-o în mâinile Simonei Margăian. Relatarea începe cu o echipă de reportaj Mediaset care, în încercarea de a aduce lumină în acest caz, l-a însoțit pe Francesco în România, la Curtea de Apel Craiova. Scopul era nu doar de a urmări desfășurarea procesului, dar și de a obține un punct de vedere din partea Simonei, acum Filip.

Scandal cu jurnaliștii italieni

Filippo Roma și Marco Occhipinti, reporterii desemnați pentru acest caz, au încercat să contacteze direct pe Simona pentru a obține o declarație. Întâlnirea, însă, a escaladat rapid, devenind violentă: Simona a reacționat agresiv, lovindu-l pe unul dintre jurnaliști cu poșeta și amenințând cu represalii fizice dacă acesta o va mai „atinge”.

Acest incident a fost doar începutul unei serii de confruntări, care au culminat cu o scenă încărcată emoțional, desfășurată în fața postului de poliție, unde Simona a repetat gestul agresiv. Reportajul a surprins aceste momente tensionate, amplificând interesul publicului și atrăgând o reacție largă din partea acestuia.

Francesco Tiella, în cadrul interviului acordat pentru Mediaset, a detaliat cum a fost sedus și ulterior înșelat de Simona. Povestea lor a început într-un bar, locul unde Francesco a fost captivat de prezența Simonei, care dansa „în privat” pentru clienți. Relația, inițial romantică și intensă, s-a transformat treptat într-un coșmar financiar pentru Tiella. El a descris cum i-a oferit Simonei numeroase cadouri scumpe, inclusiv bijuterii de lux și articole de designer, și cum a ajuns să vândă bunuri personale prețioase – chiar și verigheta – pentru a satisface cererile financiare tot mai mari ale Simonei.

Ce bunuri i-a cumpărat bătranelul

De-a lungul reportajului, Francesco a oferit o imagine detaliată a bunurilor pe care le-a transferat Simonei, printre care se numără un inel cu diamante de 12.000 de euro, un colier de 8.000 de euro, un lingou de aur, un ceas Rolex și un troler de la Louis Vuitton. De asemenea, el a menționat că a oferit Simonei un apartament de 240 mp situat lângă Domul din Milano, o dovadă a adâncimii sentimentelor sale față de ea la acea vreme.

@redazioneiene 42 anni di differenza tra lei e lui, amore o truffa? #FilippoRoma #LeIene #DaVedere ♬ suono originale – redazioneiene

Susținere din partea italienilor

Povestea lui Francesco a stârnit un val de empatie și susținere din partea publicului italian, mulți telespectatori exprimându-și solidaritatea printr-un flux constant de mesaje și oferte de ajutor. Aceste reacții au fost reflectate în reportajul final, arătând un Francesco emoționat și recunoscător pentru sprijinul primit.

În paralel cu drama lui Francesco, reportajul a adus în prim-plan și reacțiile din partea familiei Simonei, inclusiv soțul acesteia, luptătorul Filip, care a promis răzbunare și a acuzat media de crearea unui „circ mediatic” în jurul soției sale. Aceste declarații au adăugat un strat suplimentar de complexitate și tensiune întregului narativ.

În concluzie, reportajul Mediaset a reușit nu doar să documenteze un caz de înșelăciune, dar și să ilustreze impactul profund pe care îl poate avea manipularea emoțională asupra victimelor. Acest caz subliniază importanța vigilentei și a prudenței în relațiile personale, în special în contextul internațional, și arată cât de complicat poate deveni un astfel de litigiu când traversează granițele naționale și culturale. În timp ce instanța de la Craiova își continua deliberările în dosarul de înșelăciune și spălare de bani, publicul rămâne cu o imagine clară a devastării emoționale și financiare suferite de Francesco, un bărbat care a căutat iubirea, dar a găsit trădare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: