Redactia.ro
Home » TV » Simona Gherghe a devenit „hairstylist” pentru fiul ei. Prezentatoarea Tv și-a tuns singură fiul

Simona Gherghe a devenit „hairstylist” pentru fiul ei. Prezentatoarea Tv și-a tuns singură fiul

GALERIE FOTO (5) Simona Gherghe a devenit _hairstylist_ pentru fiul ei.

Prezentatoarea emisiunii Miresa a decis să nu își mai piardă timpul pe la frizerie, așa că a decis să-și tundă singură fiul. Vedeta și-a postat pe rețelele de socializare capodopera, iar fanii săi au reacționat imediat. Deși nu a mai făcut asta niciodată, Simona se pricepe la tuns, iar dovada vie este chiar fiul ei, Vlad.

Simona Gherghe a devenit „hairstylist” pentru fiul ei. Prezentatoarea Tv și-a tuns singură fiul

Simona Gherghe trăiește o poveste de dragoste alături de Răzvan Săndulescu, cu care are doi copiii minunați. Cei doi s-au căsătorit civil în timp ce Simona era însărcinată în opt luni cu primul lor copiL. În luna aprilie a acestui an, cuplul a împlinit trei ani de căsnicie, în formulă completă, alături de fiica lor Ana, și de fiul lor Vlad, de numai un an.

Ei bine, după cum se știe, vedeta obișnuiește să-și țină la curent fanii cu tot ce se petrece în viața. Recent, prezentatoarea emisiunii Mireasa, a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu fiul și fiica ei. „Copii, pozăăă! Vlad, zâmbește! Așa face el la cameră. 😂😂😂 P.S. Da, eu l-am tuns … noroc că-i crește repede”, a scris Simona în descrierea fotografiei.

Evident, urmăritorii acesteia au comentat la fotografie, unii amuzându-se de capodopera vedetei. „Superbi sunt! Cred că orice mamă a făcut un „tuns” la copii care nu prea a ieșit după așteptări! Multa sănătate! Știi că așa ne tundeau și pe noi??? Și spuneau „noroc că-i frumos/frumoasă”. Așa și cu Vlad … Oricum e frumos! Vlad a ridicat sprâncenele la tuns? Așa am pățit și eu! E adorabil! E atât de frumușel! Bretonul e șic!”, au comentat câțiva urmăritori.

Simona Gherghe are o relație specială cu copiii ei

Înainte de a începe un nou proiect la Antena 1, Simona le-a arătat fanilor săi că fiica și fiul ei au adormit amândoi la aceeași oră.„Ana mai are mici gelozii legate de frățiorul ei, dar îl iubește. Îl pupă, îi mai dă și jucării, mă ajută la băița lui de seară. Doar uneori se întâmplă să îi mai fure suzeta sau să vrea în brațe fix când e Vlad la mine”, a spus Simona Gherghe.

Înainte ca Vlad să mai crească, vedeta menționa că Anei i-a fost foarte greu să se obișnuiască cu ideea că mai are un frățior, iar relația a fost puțin tensionată la început, îngrijorând-o pe Simona. C u timpul, cei doi au ajuns să se înțeleagă foarte bine, iar Simona profită de momentele petrecute împreună cu familia sa, pe care le imortalizează și le postează pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: