Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe a dezvăluit când începe sezonul 5 al emisiunii „Mireasa”. „Suntem cu castingul deschis…”

Simona Gherghe a dezvăluit când începe sezonul 5 al emisiunii „Mireasa”. „Suntem cu castingul deschis…”

În această seară, cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Mireasa” ajunge la final, după o lungă călătorie în căutarea dragostei. Spectatorii așteaptă cu nerăbdarea să afle deznodământul acestui show matrimonial, care de-a lungul celor 5 luni de desfășurarea le-a oferit emoții și trăiri de nedescris. Un sfârșit înseamnă însă și un nou început, iar Simona Gherghe a mărturisit că pregătirile pentru cel de-al cincilea sezon sunt deja în plină desfășurare.

Finala „Mireasa” a început astăzi la ora 15:30 și are drept protagoniști 4 cupluri minunate, care au reușit să rămână împreună după această aventură. Dacă urmează să se căsătorească sau nu rămâne de văzut, marele premiu de 40.000 de euro urmând să ajungă la cei care-și vor întemeia curând o familie.

Simona Gherghe a dezvăluit când începe sezonul 5 al emisiunii „Mireasa”. „Suntem cu castingul deschis…”

Plină de emoție, Simona Gherghe a mărturisit că „Mireasa” continuă și în anul 2022, chiar din luna ianuarie. Antena 1 va difuza competiția în fiecare zi începând cu ora 14:00, iar povestea concurenților este gata să înceapă.

Prezentatoarea a mărturisit că emisiunea este încă în faza de preselecții, iar echipa „Mireasa” încearcă să găsească cei mai potriviți participanți pentru noul sezon. Este convinsă că fiecare dintre ei va avea parte de o experiență unică, menită să le schimbe viața în bine. Fie că vor fi suficient de norocoși încât să-și găsească jumătatea sau nu, cu siguranță vor avea șansa să se afirme și să se facă cunoscuți de o țară întreagă.

„Din ianuarie ne întoarcem cu sezonul al 5-lea al emisiunii. La fel, în fiecare zi vom fi live de la ora 14:00, pe Antena 1. Suntem cu castingul deschis, așteptăm concurenți care vor să își schimbe viața, că până la urmă cei care intră în casa ”Mireasa” ies de acolo, unii căsătoriți, alții cu notorietate, poate pentru unii tineri contează foarte mult lucru acesta pentru o carieră.”, a declarat Simona Gherghe pentru Fanatik.

Sfatul prezentatoarei pentru viitorii concurenți „Mireasa”

Scopul „Mireasa” rămâne însă găsirea iubirii și crearea unei legături puternice între participanți. Simona și-a asigurat spectatorii că fiecare imagine transmisă la televizor reflectă 100% realitatea, fie ea plăcută sau mai dificilă în unele momente. Ca în fiecare sezon, se anunță multe emoții, dar și momente unice și emoționante.

În încheiere, prezentatoarea și-a dorit să transmită un ultim mesaj tinerilor care vor să pornească în această aventură. Le-a recomandat să se înarmeze cu încredere și curaj, deoarece iubirea își va găsi în cele din urmă calea spre ei.

„Dar cel mai important este că, cei mai mulți dintre ei, chiar și-au găsit iubirea aici (n.r. în casa ”Mireasa”) și că tot ceea ce trăiesc este sută la sută real, nu există niciun scenariu, e emoție, e iubire pe bune, când se ceartă o fac pe bune, e viață 100% reală, doar că se întâmplă totul în fața celor 36 de camere cu care transmitem din casă. Să fie curajoși (n.r. viitorii concurenți) și să aibă încredere că o să-și găsească iubirea aici.”, a mai adăugat prezentatoarea pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: