Redactia.ro
Home » Monden » Simona Gherghe a împlinit 20 de ani la Antena 1. Vedeta a povestit cum a ajuns în redacția din București

Simona Gherghe a împlinit 20 de ani la Antena 1. Vedeta a povestit cum a ajuns în redacția din București

Îndrăgita prezentatoare este una dintre cele mai longevive vedete de televiziune din România. Simona Gherghe a făcut un anunț emoționant, după 19 ani la Antena 1. Vedeta a povestit cum a fost când a ajuns pentru prima dată în redacția din București.

Simona Gherghe a venit în București la 23 de ani

Simona Gherghe a ajuns în redacția Antena 1 la 23 de ani, în anul 2002. Într-o postare pe Facebook, vedeta a povestit cum a trăit experiența care a făcut-o să ajungă astăzi una dintre cele cunoscute prezentatoare din televiziunile din România:

„9 aprilie 2002. Am ajuns la Bucuresti, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu stiam orasul, caci ultima vizita aici fusese in decembrie 1989. Nu-mi amintesc daca aveam emotii, stiu ca mi-era somn. Am luat un taxi din gara, spre Baneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins ca nu suntem de-ai locului, asa ca soferul chiar s-a oferit s-o faca pe ghidul”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Prezentatoare a ajuns în redacție în mijlocul unui breaking news

„Am ajuns in redactia stirilor, in mijlocul unui breaking news. Toata lumea era agitata, se vorbea mult, se gesticula, aveam senzatia ca toti alearga din montaj in redactie. Nu mai stiu cine m-a preluat, cert e ca am fost asezata pe un scaun, in regie. Practic in inima transmisiunii. Pe monitoare, Sandra Stoicescu si Radu Cosarca. Iar eu, la cativa metri de ei. Cred ca nici n-am indraznit sa respir. Erau funeraliile Reginei Elisabeth (The Queen Mother). Dupa editia speciala, urma proba mea, in platoul Observatorului. Fusesem chemata de la Iasi, unde eram corespondentul stirilor, iar cei din redactia de la Bucuresti cautau un prezentator-reporter”, a adăugat Simona Gherghe.

Simona Gherghe, emoții teribile în ziua probei pentru Antena 1

„Aveam un sacou care statea pe mine ca pe gard. I-am spune, acum, oversized… cert e ca atunci nu era ce trebuia “pe sticla”. Sandra m-a luat de mana si m-a dus in garderoba ei. Asa am ajuns sa dau proba in sacoul ei rosu, de care multi ani am pomenit. Cateva ore mai tarziu, in aceeasi redactie, de la biroul Sandrei, cautam o chirie, undeva in Nord. De parca as fi stiut cartierele… Tata ma astepta vis-a-vis de Antena, era pe vremuri o cofetarie. Sa fi stat acolo vreo 12 ore. La capatul lor, eram angajata Observatorului. Ziua aceea avea sa-mi schimbe viata.
Pe 15 aprilie 2002, am prezentat primul meu jurnal de stiri, in direct, la Antena 1. Acum fix 20 de ani! Restul e istorie. Istoria a jumatate din viata mea”, a concluzionat Simona Gherghe în postarea de pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: