Redactia.ro
Home » TV » Simona Gherghe a spus tot adevărul. Cum decurg, de fapt, certurile cu soțul ei

Simona Gherghe a spus tot adevărul. Cum decurg, de fapt, certurile cu soțul ei

Simona Gherghe

Simona Gherghe şi soţul ei au încercat să îşi ţină viaţa departe de ochii curioşilor, pe cât posibil. Acum, aceasta a dezvăluit cum au loc, de fapt, certurile din familia lor.

Cum rezolvă conflictele Simona Gherghe și soțul ei

Simona Gherghe nu dă prea multe detalii despre viața ei personală, dar de această dată, fosta prezentatoare TV a decis să „dea din casă”. Aceasta a dezvăluit cum au loc certurile din familia ei. Totuși, lucrurile nu au fost niciodată prea grave, după cum mărturisește chiar ea.

„Normal că mai sunt şi discutii. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă (…) Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea”, a declarat Simona Gherghe despre certurile pe care le are cu soțul ei.

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, au împreună doi copii, pe Ana și pe Vlad. De fiecare dată când are ocazia, fosta prezentatoare de la Acces Direct le povestește mămicilor sau viitoarelor mămici cum este, de fapt, viața cu copiii.

Astfel, aceasta a povestit despre cât de greu i-a fost când s-a născut al doilea copil al său, Vlad, atât pentru ei, dar mai ales pentru prima ei fetiță. Acomodarea a fost foarte grea pentru cei doi și chiar și acum se mai bat, a povesit vedeta.

Simona Gherghe a povestit ce grea e viața cu copii

„Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…“, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Dar, familiile celor doi se înțeleg foarte bine. Mai mult, soțul Simonei Gherghe a povestit că faptul că a stat în carantină alături de soacră a fost unul foarte bun.

Să rămâi în carantină cu mama soţiei este poate mai rău decât Covidul însuşi pentru 99, 99 la sută dintre soţi, dar eu am cea mai tare soacră din lume. Fără ea am fi fost morţi, de mai multe ori în ultimii trei ani. Eu sigur. Mulţumim Silvia Gherghe. Nu am un motiv anume să scriu asta, doar voiam să mă laud”, a scris Răzvan Săndulescu pe un site de socializare.

De ce a renunțat Simona Gherghe la televiziune

Simona Gherghe a decis să renunțe la televiziune, după ce s-a născut și al doilea copil al ei.

„Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o alta etapa a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: