Redactia.ro
Home » Știri » Simona Gherghe trece prin clipe de groază. A ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii

Simona Gherghe trece prin clipe de groază. A ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii

GALERIE FOTO (2) Simona Gherghe trece prin clipe de groază. A ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Este foarte apreciată de publicul ei, cu care are o relație de-a dreptul specială. Îi ține pe fani la curent cu tot ce este nou, iar de data aceasta a venit cu o veste extrem de rea: unul dintre copiii săi a ajuns la spital.

Simona Gherghe, de urgență la spital

Simona Gherghe este foarte activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate mare de oameni care o urmăresc. Postează acolo tot ce se întâmplă nou în viața ei și îi ține la curent pe cei care o iubesc și o apreciază. Se pare, însă, că de data aceasta nu a avut vești bune de adus, dar și-a făcut datoria de a informa publocul.

Simona Gherghe este, înainte de toate, o mamă grijulie. Este foarte atentă la educația micuților ei și se asigură că o primesc pe cea mai aleasă și nu le lipsește nimic. Se pare, însă, că mai întâmpină și situații neplăcute, care o surprind și o pun în dificultate pe celebra prezentatoare TV, dar pe care reușește să le depășească cu încredere.

Simona a publicat o imagine tristă pe rețelele de socializare. Mai exact, i-a fotografiat unul dintre micuți pe patul de spital cu perfuzia în mână. Din imagine putem observa că este la Insitutul Matei Balș, semn că cel mic s-ar putea confrunta cu o boală infecțioasă, destul de răspândite fiind virozele în această perioadă.

Simona, înlocuită la emisiune

Simona Gherghe a lipsit astăzi de la emisiune din cauza problemelor de sănătate pe care le are unul dintre copiii săi. Gabriela Cristea a înlocuit-o pe celebra prezentatoare, fără a da prea multe detalii despre ce se petrece cu ea. Aceasta a precizat, însă, că totul este bine și Simona va reveni pe micile ecrane imediat ce își rezolvă problemele, explicând că lucrurile nu pot fi mereu roz și mai întâmpinăm și greutăți.

„Bună ziua. Mă bucur să fiu astăzi aici, în casa Mireasa, alături de concurenți. Stați liniștiți, Simona este bine și cât de curând se va alătura la emisiunea Mireasa. Din păcate, știți cum este, în viață sunt momente în care trebuie să alegi dacă nu poți să vii la job. Se mai întâmplă. De data asta, eu îi țin locul. Nu s-a întâmplat nimic rău. Oricum, foarte curând ea se va întoarce alături de voi”, a mărturisit Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: